Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Νέα προβοκάτσια των αναρχοαριστερών ανθελλήνων κατά της Ελλάδος - Πάλι συκοφαντούν την χώρα στο εξωτερικό!!! (Δηλαδή στα αφεντικά τους...)



Πάγια τακτική τους είναι να στέλνουν μηνύματα στα αγγλικά και άλλες γλώσσες σε διεθνή μέσα και φόρα,  με σκοπό να φτάσει το δηλητήριο των ψεμμάτων τους όσο πιο μακριά μπορεί και να δηλητηριάσει περισσότερους ανθρώπους.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση της Παπαχρήστου προέκυψε από ένα πρακτοράκι του ΑνταρCia που έστειλε email στις εταιρίες-χορηγούς της Εθνικής ομάδας λέγοντας πως "αν στηρίζετε την Ελληνική Εθνική ομάδα στηρίζετε τον...Ναζισμό"!!!


Τα ίδια κάνουν τώρα πατώντας πάνω στα κορμιά των σκλάβων της Μανωλάδας. Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του δουλεμπορίου είναι οι ίδιοι και γενικότερα όσοι δηλώνουν αντιρατσιστές και στηρίζουν την λαθρομετανάστευση!

Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για αυτό που κάνουν οι ίδιοι... Καλοί μαθητές των εβραϊκών αφεντικών και δασκάλων τους. Αρκεί κάποιος να έχει την στοιχειώδη λογική σκέψη για να καταλάβει πως οι μόνοι που δεν φταίνε είναι εκείνοι που δεν θέλουν ξένους-σκλάβους στην χώρα και πως όσοι μιλάνε για "ανοιχτά σύνορα" λειτουργούν στην ουσία ως δουλεμπορικό γραφείο εξεύρεσης φτηνών εργατικών χεριών για τα αφεντικά...

ΠΗΓΗ:  ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.