Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

"ΕΦΑΓΑΝ" 100 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;;


ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.  
Τεράστια ποσά σε δαπάνες χωρίς νόμιμα παραστατικά. Θα επέμβει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας;
«Μαύρη τρύπα» που υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ εντόπισαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ πέντε εταιρείες ορκωτών λογιστών, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, ενώ τα ίδια στοιχεία αναφέρουν ότι 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες τις οποίες έχει εγκρίνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου οι εταιρίες Grand Thorton, Ernst and Young, KPMG, Deloitte Touche και PWC Greece μετά από έλεγχο που έκαναν για τις δαπάνες τις περιόδου 2004-2010, διαπίστωσαν ότι τα χρήματα που υπήρχαν στο αποθεματικό του ΠΑΣΟΚ το 2007 έχουν κάνει «φτερά» για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται να έχει εγκρίνει δαπάνες ύψους 500.000 ευρώ, ενώ δαπάνες ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αποδίδονται στο όνομα «Καλογεροπούλου» η οποία έχει διατελέσει συνεργάτιδα του πρώην πρωθυπουργού και άλλες 800.000 ευρώ αποδίδονται στο όνομα του Νίκου Αθανασάκη, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου.
Τέλος, για την τριετία 2004-2007 οι δαπάνες γνωστού ταξιδιωτικού πρακτορείου, με το οποίο συνεργάζονταν το ΠΑΣΟΚ για μετακινήσεις στελεχών ανέρχονται στα 53,3 εκατ. ευρώ, ενώ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000 εισιτήρια για ένα μόνο χρόνο(!). Το εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας είναι ότι για καμία από τις δαπάνες αυτές δεν υπάρχουν νόμιμα παραστατικά, καθώς όλες οι υπογραφές έμπαιναν σε ανεπίσημα έγγραφα. Να σημειωθεί ότι το ίδιο το διάστημα 2007-2010 το ΠΑΣΟΚ συνέχισε να δανειοδοτείται προκειμένου να καλύπτει τις αυξημένες οικονομικές του υπερχρεώσεις.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.