Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ALEXIS.



Το κατώφλι του ανακριτή περνά ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος για τα εικονικά τιμολόγια - φωτιά για ταξίδια και άλλες δαπάνες που ζημίωσαν τα ταμεία του δημόσιου οργανισμού
Απολογείται σήμερα Παρασκευή στον ανακριτή ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπολος, ο οποίος κατηγορείται ότι τέλεσε αδίκημα απιστίας σε βαθμό κακουργήματος ζημιώνοντας τη ΔΕΗ.
Πρόκειται για την υπόθεση των χρημάτων που λάμβανε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ από την ΔΕΗ προκειμένου να διεξάγει ταξίδια, συνέδρια, για τα οποία βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια έπειτα από έρευνα που έκανε ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.
Την ίδια ώρα, στις εκλογές για τη ανάδειξη των αντιπροσώπων των εργαζομένων στα διοικητικά συμβούλια των επιχειρήσεων της ΔΕΗ, η παράταξη του Νίκου Φωτόπουλου καταλαμβάνει τη δεύτερη και την τρίτη θέση χάνοντας μεγάλο ποσοστό ψήφων, με την πρώτη θέση να καταλαμβάνει η παράταξη που πρόσκεινται στη ΔΑΚΕ.
ΠΗΓΗ: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.