Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΕΞΗ; ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ "ΑΘΩΩΣΕΙΣ" ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ...



Συζητείται έντονα τις τελευταίες ώρες. 

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Ότι ο φίλος Ομπάμα έπεισε "το αγαπημένο παιδί των Αμερικανών" να δώσει άφεση αμαρτιών στον αμερικανοτραφή και "πράκτορα" των Γιάνκηδων, υπερπολύτιμο Τζεφρι που έβαλε το ΔΝΤ στην Ευρώπη και στην δύσμοιρη Ελλαδίτσα υπακούοντας στην Μεγάλη "Ηνωμένη Πολιτεία της Ευρώπης".

Ακούγονται πολύ άσχημα πράγματα για σένα, Αlexis. Ότι υπάκουσες και τον έβγαλες λάδι. Για χάρη του κονσόρτσιουμ του CNN και των υψηλών προστατών σου.

Αλήθεια, Alexis. Ποιος ο λόγος που άφησες έξω τον τουρίστα της Εκάλης; Είχες λόγους; Δεν θα πρέπει να τους εξηγήσεις δημόσια; Απογοητεύεις το κοινό σου. Alexis.

Σ.Χ

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ (ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ )ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ALEXIS ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ,ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ Η ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ALEXIS??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.