Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Η συριζαία Κανελλοπούλου, ευρύτερα γνωστή ως οικονόμος του...Πώποτα, απαιτεί να φύγει από το Αίγιο η Χρυσή Αυγή.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Πού τους βρίσκουν εκεί στον σύριζα; Ο ένας πιό γραφικός από τον άλλον. Α ρε Alexis τι τραβάς και εσύ.

Η βουλευτής της Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου, βρέθηκε σήμερα, Σάββατο, στο κέντρο του Αιγίου, όπoυ συνομίλησε με τους παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής αγοράς, με καταστηματάρχες και με πολίτες. Πραγματοποίησε επίσης επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου, όπου συνομίλησε με αξιωματικούς. Ειδικά για την επίσκεψη στην ΕΛ.ΑΣ, δήλωσε:

''Τις τελευταίες μέρες το Αίγιο, μετατρέπεται σε ένα νέο θέατρο δράσης για τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Η εγκατάσταση των νεοναζί στην πόλη δημιούργησε ένταση. Πρώτα χτύπησαν νεαρό μαθητή και ύστερα προκάλεσαν επεισόδια έξω από τα γραφεία τους. Αντί των φασιστών συνελήφθησαν τελικά άνθρωποι, μεταξύ αυτών και ανήλικοι, που αντέδρασαν έμπρακτα στη φασιστική βία.(Σχόλιο μας: Μπορεί να μας πεί η οικονόμος ποίας μορφής ήταν η έμπρακτη αντίδραση στην φασιστική βία;)

Όπως μας δήλωσαν και οι ίδιοι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, ουδέποτε στο παρελθόν δεν σημειώθηκαν αντίστοιχα περιστατικά. Οι ίδιοι, μάλιστα, μας είπαν ότι θεωρούν σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνη για την ένταση αυτή, τη Χρυσή Αυγή.

Περιμένουμε τα λόγια ορισμένων σοβαρών και υπεύθυνων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ να γίνουν πράξη.

Εμείς, μαζί με όλες τις αντιφασιστικές δυνάμεις, όπως άλλωστε αυτό υπογραμμίστηκε και από τη χθεσινή μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση, δεν θα αφήσουμε ούτε σπιθαμή αχαϊκού εδάφους να γίνει γκέτο φασιστικών εγκληματιών.''

ΠΗΓΗ: pelop.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΩΡΗ ΣΟΥΦΡΟΜΕΝΗ ΣΤΑΦΥΔΑ ΓΕΡΟΝΤΟΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΨΩΦΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επεισοδια εννοεί τα 40 άπλυτα που πήγαν στα γραφεία με μαγκία αλλα φύγαν τρέχοντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.