Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ)


Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ...ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥ

Ο βουλευτής των social media και ειδικά του facebook, Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζει την «έφοδο» των στελεχών της Χρυσής Αυγής στο πανηγύρι της Ραφήνας, δίνοντας μάλιστα και... συμβουλή στον γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.
«Μιχαλολιάκε, μετά τον τσαμπουκά στη Ραφήνα, γιατί δεν στέλνεις τους Σφίχτερμεν να υποκαταστήσουν και την Τροχαία στα μπλόκα; Τόσα γιώτα-χι κυκλοφορούν ανασφάλιστα» έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο γνωστός συγγραφέας, ο οποίος έχει ανοίξει «βεντέτα» με τη Χρυσή Αυγή.
Στη συνέχεια, σε νέα ανάρτηση έγραψε:

ΣΧΟΛΙΟ : ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΡΑ  ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ; ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

10 σχόλια:

  1. Ρε Τατσόπουλε-Σκατόπουλε, γιατί δεν πας να πεις "καραγκιοζάκο" τον Μιχαλολιάκο από κοντά ;;

    Ψευτοδιανούμενοι της "αριστεράς" του κώλου, εκπροσωπείτε ένα καταρρέον καθεστώς.

    Η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έρχεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέ βγάζεις τό σκασμό ρέ νεοταξίτικο κατασκεύασμα πού σέ έκανε γνωστό τό Άλαφουζέικο, αλλιώς δε θα σε ήξερε ούτε η μάνα σου καί δε θα ασχολούταν ουδείς μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΣΤΑ,ΕΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΓΙΑ ΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ?
    ΕΣΕΙΣ ΔΗΛ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΚΕΙ - ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ????

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΣΚΑΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ.... ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΨΩΛΟΧΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ....!!!

    Α, ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ.... ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΟΥΦΡΟΚΛΑΝΙΔΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙ, ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..... Α, ΞΕΧΑΣΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ, ΑΚΥΡΟ.... ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.... ΕΔΩ ΞΟΔΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΡΟΤΣΚΥ-ΛΕΝΙΝ- ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.... ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ????

    ΑΣΤΟ, ΑΚΥΡΟ....

    ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ.... ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΥΝΑ ΣΤΟ ΣΟΥΦΡΟΚΛΑΝΙΔΙ ΣΟΥ.... ΑΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ, ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ.... ΑΛΛΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.....

    ΑΣΤΟ, ΑΣΤΟ.... ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.... ΣΤΑ ΓΚΕΙ ΣΟΥ.....

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ..... ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΕΠΑΝΕΝΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ, ΚΑΜΠΟΤΖΑΚΙΑ, ΑΦΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΑΚΙΑ.... ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.... ΑΝΤΕ, ΣΟΥ'ΦΕΞΕ ΠΑΛΙ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τους γλεντάει κανονικά η ΧΑ. Σε λίγο θα βγουν όλα τα άθεα μισελληνικά βρωμοκομμουναριά με εικόνες και σταυρούς σαν την Λουκά στα κανάλια για να υποστηρίξουν την Ορθοδοξία!! Εδώ διάβαζα σχόλια χθες αναρχικών (!!) και ατόμων που σε άλλες αναρτήσεις για μισθούς των ιερέων έβριζαν την εκκλησία,να σκίζουν τις κιλότες τους για το ότι δεν "σεβάστηκαν" ο Καιάδας και ο Ηλιόπουλος την Παναγία στο πανηγύρι της Ραφήνας!!

    Μιλάμε τα έχουν παίξει, δεν ξέρουν πως να την αντιμετωπίσουν την ΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MPA ...ΜΥΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΣΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑΤΣΟΠΟΥΣΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ Γ@ΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΓΟΡΓΑ ΓΟΡΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.