Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Επανεργοποιείται ο Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσόβου- UCK ; (Όλως τυχαίως την ίδια στιγμή "ενεργοποιείται" και η αριστερά στην Ελλάδα).



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ: ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, "ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ" ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Την επανεργοποίηση του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσόβου- UCK» ανακοίνωσε ο πρώην διοικητής του Τζεζάιρ  Σακίρι διότι όπως ανέφερε «μόνο τα μέλη του UCK, με την εμπειρία που έχουν στον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου, στα Σκόπια και στη νότιο Σερβία, είναι σε θέση να αντισταθούν  στις σκοπιανές και σερβικές μυστικές υπηρεσίες».

Σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην διοικητής του UCK στην  ηλεκτρονική εφημερίδα ‘Τριμπούνα’, ο Τζεζάιρ  Σακίρι συναντήθηκε με πρώην διοικητές της αλβανικής οργάνωσης και συζητήθηκε η δυνατότητα ενεργοποίησης των στρατιωτικών ομάδων προκειμένου να αρχίσουν  ανταρτοπόλεμο για την προστασία του αλβανικού πληθυσμού στην περιοχή των Σκοπίων και της Κοιλάδας του Πρέσεβο σε άλλες περιοχές όπου βρίσκονται Αλβανοί σε κίνδυνο και απειλούνται με εθνοκάθαρση.

Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες ότι Αλβανοί εξτρεμιστές συγκεντρώνονται  σε περιοχές  του Τέτοβο και κατά μήκος της γραμμής των συνόρων Σκοπίων- Κοσσυφοπεδίου,  και στην περιοχή των συνόρων με την νότια Σερβία, στην περιοχή της Κοιλάδας του Πρέσεβο.  Όπως η αλβανική εξέγερση στην πΓΔΜ το 2001 δεν θα είναι το τελευταίο αιματηρό κεφάλαιο στην νεώτερη ιστορία των Βαλκανίων.

Την ίδια στιγμή η Ελλάδα οδεύει προς το άγνωστο χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε θα υπάρξει κυβέρνηση ενώ οι πιστωτές μας απειλούν την χώρα μας με οικονομική ασφυξία.
ΠΗΓΗ: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.....

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΥΡΑΣΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.