Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Έρευνα του Πανεπ. Μακεδονίας αποδεικνύει την πολιτική αξιοπιστία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή


Έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αποκαλύπτει τον λόγο που ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατάφερε με αρκετή ευκολία να εισέρθει και όπως φαίνεται να παραμείνει στην ελληνική Βουλή, αλλά και να διατηρεί υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, αποδεικνύοντας πολιτική σταθερότητα.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είναι το μοναδικό κόμμα που δείχνει φερέγγυο σε ότι αφορά την καταπολέμηση των συνεπειών της εγκληματικότητας που πηγάζει από την παράνομη λαθρομετανάστευση'

Σύμφωνα με έρευνα έγινε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην ερώτηση ποια πιστεύουν ότι είναι η επίδραση των μεταναστών στην οικονομία της χώρας, το 59% των κατοίκων στο 4ο (Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος και Σεπόλια ως Πατήσια) και στο 6ο διαμέρισμα, (Πατήσια και Κυψέλη) και το 53% των κατοίκων των υπολοίπων διαμερισμάτων απαντούν ότι θεωρούν πως είναι αρνητική, ενώ το 33% στο 4ο και στο 6ο και το 36% στα υπόλοιπα απαντούν ότι είναι ουδέτερη και το 8% και το 11% αντιστοίχως θεωρούν ότι είναι θετική.

Στην ερώτηση αν πιστεύουν...
ότι οι μετανάστες υποσκάπτουν ή εμπλουτίζουν την πολιτιστική ζωή της χώρας το 61% των ερωτωμένων στο κέντρο της Αθήνας απαντά ότι την υποσκάπτουν, το 31% έχει ουδέτερη θέση και το 8% πιστεύει ότι την εμπλουτίζουν. Τα ποσοστά για τους κατοίκους των υπολοίπων περιοχών της Αθήνας είναι 52%, 32% και 16% αντιστοίχως.

Σημειώνεται ότι αρνητική είναι η στάση των πολιτών έναντι των μεταναστών και στα υπόλοιπα διαμερίσματα της πόλης.

Αυτό όμως που αποτυπώνει την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και των δικαιωμάτων των κατοίκων της Αθήνας είναι ο φόβος που έχει κυριεύσει τους κατοίκους της πόλης αφού δύο στους τρεις δηλώνουν ότι "θα ένιωθα φόβο αν χρειαζόταν να διασχίσω μετά τα μεσάνυχτα το κοντινό μου πάρκο" και το 1/3 του δείγματος δηλώνει ότι "θα ένιωθα φόβο αν χρειαζόταν να μείνω στη διάρκεια του Αυγούστου μόνος στο διαμέρισμά μου για μερικές ημέρες".

Πώς να μην λάβει αυτά τα ποσοστά (και πολύ υψηλότερα μελλοντικά) η Χρυσή Αυγή όταν είναι το μοναδικό κόμμα που δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα ασφάλειας των Ελλήνων, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.