Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο Νίκος Χουντής αδειάζει τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των δανειοληπτών. Και όμως. Υπάρχουν κορόιδα που θα ψηφίσουν σύριζα.



ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, 01.06.2012
«Να εφαρμόσουμε την πρότασή μας για την ολική ή μερική διαγραφή των δανειακών υποχρεώσεων των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων.
Ανάλογα με τη μείωση του εισοδήματος ή του τζίρου που έχουν υποστεί από τη σύναψη του δανείου μέχρι σήμερα».
ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ FLASH: 02.06.2012
«Εμείς αυτό που προτείναμε είναι να ρυθμιστούν τα δάνεια, εφόσον μπορούν να αποπληρωθούν, ούτως ώστε η δόση του δανείου να έρχεται περίπου το 30%.
Δημ.: Εδώ είναι ίδια ακριβώς η πρόταση με του κ. Σαμαρά.
Χουντής: Το γνωρίζω, ξεκίνησε από μας».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ  SKAI TV 01.06.2012
 «Εμείς λέμε ότι για όσους έχουν χάσει τη δουλειά τους με κοινωνικά κριτήρια περιπτώσεις πολιτών που πρέπει να διαγραφεί συνολικά το χρέος ως προς τις τράπεζες και μιλάμε κυρίως για τις περιπτώσεις των στεγαστικών δανείων. Όσοι δανειολήπτες έχουν χάσει τη δουλειά τους και σε μια οικογένεια δεν υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα….  Μιλάμε για όσους είναι χωρίς τη θέλησή τους άνεργοι, δεν έχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία και άλλα εισοδήματα και έχουν στεγαστικά δάνεια. Όσος και να είναι ο αριθμός πρέπει να διαγραφεί το χρέος τους. Συνολική διαγραφή για στεγαστικά δάνεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.