Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Όταν ο Συνασπισμός νυν ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε αδικαιολόγητους τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ στο γνωστό αναρχοστέκι "ΡΕΣΑΛΤΟ"


Στους αδικαιολόγητους για τον Συνασπισμό τότε αστυνομικούς ελεγχους στο "Ρεσάλτο"  είχαν βρεθεί και κατασχεθεί 200 μπουκάλια άδεια, μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, 2 καλέμια, 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 7 κοντάρια, 3 κράνη, 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής-τον οποίο οι προσαχθέντες προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να καταστρέψουν. Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρθηκαν και εξετάστηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ευρήματα αυτά επαληθεύουν τις υποψίες που υπήρχαν από καιρό ότι ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργούσε ως "παρασκευαστήριο εκρηκτικών υλικών" και "ορμητήριο επιθέσεων"....

Να θυμηθούμε οτι ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και τα δύο παιδιά του α αντιπροέδρου της Βουλής, βουλευτή της Β Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Νιώτη. «Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, όπως έχω και απεριόριστη εμπιστοσύνη στα παιδιά μου», είχε δηλώσει στο «Εθνος» ο κ. Νιώτης.
Οι 22 από τους νεαρούς που συνελήφθησαν μετά την αστυνομική επιχείρηση που έγινε στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Ρεσάλτο». Αστυνομικοί μπήκαν αιφνιδιαστικά στο στέκι σπάζοντας την πόρτα και παρουσία εισαγγελέα έγινε έρευνα.
Όπως είχε ανακοινωθεί από την Αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 κενά μπουκάλια και δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, βαριοπούλες, καλέμια, 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες και μια χειροβομβίδα κρότου - λάμψης. Παράλληλα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τον οποίο, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες επιχείρησαν χωρίς επιτυχία να καταστρέψουν.
Ας δούμε και μερικές φωτογραφίες απο τα εύρηματά :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.