Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Αποθεωτική υποδοχή της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές της Αθήνας!


Αποθεωτική ήταν η υποδοχή της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές της Αθήνας απο τους Ελληνες και τις Ελληνίδες . Διαβαζουμε απο το http://www.xryshaygh.in/ :
Συνεχίζουμε να σπάμε την βρώμικη συνωμοσία της σιωπής των καθεστωτικών ΜΜΕ με την παρουσία μας στον δρόμο.
Παρόλο που οι Έλληνες Εθνικιστές κέρδισαν στις τελευταίες εκλογές με το σπαθί τους την στήριξη του 7% του ελληνικού λαού, τα τουρκοκάναλα της διαπλοκής μετά το πρώτο τσουνάμι λάσπης που εξαπέλυσαν κατά του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος, το οποίο τελικά τους επεστράφη, συνεχίζουν την γνωστή μέθοδο της "σιγής ασυρμάτου" για όλες τις προεκλογικές δράσεις και της προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής. Οι Έλληνες Εθνικιστές από την άλλη συνεχίζουμε να πράττουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να συμπαραστεκόμαστε στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και να έχουμε προσωπική επαφή με τους συμπατριώτες μας.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη δράση από δεκάδες στελέχη της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές της Αθήνας με επικεφαλής τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο. Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες και φυλλάδια με τις θέσεις μας, ενώ ο κόσμος που μας συναντούσε μας χειροκροτούσε και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά τον Αγώνα για την επανάκτηση της πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Η δράση με πεζοπόρο και μηχανοκίνητο τμήμα ξεκίνησε από τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στον σταθμό Λαρίσης και ακολούθησε την πορεία πλατεία Βικτωρίας - Φωκίωνος Νέγρη - πλατεία Κυψέλης - πλατεία Κύπρου - Άγιος Παντελεήμονας κι επιστροφή στα γραφεία.
Στην πλατεία Κυψέλης παρεμποδίστηκε αναίτια η προεκλογική δράση από τις Αστυνομικές Αρχές, αλλά τελικά η πορεία παρά την καθυστέρηση ολοκληρώθηκε κανονικά.

 Η Χρυσή Αυγή θα δώσει με πάθος και σθένος κι αυτήν την μάχη μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος. Όλα τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ενθαρρυντικά και το βράδυ της 17ης Ιουνίου οι Έλληνες Εθνικιστές θα είναι πάλι οι μεγάλοι νικητές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.