Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ... ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ


Βουτηγμένους στο αίμα και στριμωγμένους μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μαζί με τα… πέντε πρόβατα που είχαν κλέψει, συνέλαβαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τους Πακιστανούς ζωοκλέφτες στο Λεσίνι Αιτωλοακαρνανίας! Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αλλοδαποί είχαν προλάβει να… σφάξουν ένα από τα ζώα!

Οι τέσσερις επιβάτες του αυτοκινήτου πάτησαν γκάζι και προσπάθησαν να ξεφύγουν, όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού- Αστακού. Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν και να συλλάβουν τρεις από αυτούς ηλικίας 40, 29 και 19 χρόνων, δεν πίστευαν στα μάτια τους από το θέαμα που αντίκρισαν.

Τα τέσσερα πρόβατα ήταν αραδιασμένα μέσα στο αυτοκίνητο, που ήταν πλημμυρισμένο από το αίμα του πέμπτου που ο 29χρονος Πακιστανός είχε σκοτώσει με ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 10 εκατοστών! Τα ζώα είχαν κλαπεί λίγο νωρίτερα από το ποιμνιοστάσιο ενός 38χρονου στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας και του επιστράφηκαν, ενώ οι δράστες που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με τις κατηγορίες της ζωοκλοπής και ζωοκτονίας. Ένας ακόμη 28χρονος ομοεθνής τους αναζητείται.

protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ....!! ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ,ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.