Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΥΛΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΙΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ(ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ του νομού Κορινθίας έκαναν κάτοικοι στο Κιάτο.Στο στόχαστρο βέβαια ήταν κυρίως ο Πάνος Μπεγλίτης πρώην ΥΕΘΑ,γιατί είχε κάνει και τις δηλώσεις για την αυτοκτονία του 77χρονου. Οι διαμαρτυρόμενοι "ξήλωσαν" τις ταμπέλες του γραφείου του.
Ο κ. Μπεγλίτης, σε δήλωσή του, μίλησε για «πράξεις μιας μικρής μειοψηφίας» οι οποίες «συμβάλλουν στην υπονόμευση της πολιτικής ομαλότητας και των δημοκρατικών θεσμών, αξιοποιώντας την επώδυνη οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνει ο λαός μας». 

Αναφέρει, επίσης, ότι...
«είναι γνωστό από την ιστορία ότι η καταδίκη σε συλλογική ευθύνη οδηγεί σε αντιδημοκρατικές και αντικοινοβουλευτικές λύσεις. Τον κίνδυνο τέτοιων ενδεχομένων λύσεων έχουμε όλοι το δημοκρατικό καθήκον να αποτρέψουμε».

Ο κ. Μπεγλίτης προσθέτει ότι «σε κάθε περίπτωση η συλλογική κοινωνική και πολιτική διαμαρτυρία, ως θεμελιώδες και αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα, που αποτελεί κατάκτηση με αγώνες και θυσίες, δεν μπορεί να ταυτίζεται με τυφλές αντιδράσεις βίας και εκφοβισμού».

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.