Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ ΣΤΟ STOYDIO "ΗΠΕΙΡΟΣ TV1" ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΑΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...


Θρασύδειλη επίθεση αναρχικών σε τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειας που έδωσε βήμα (για λίγα λεπτά) σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής .

Οι γνωστές λιράτες κότες των Ιωαννίνων – που πριν κάποια χρόνια είχαν αποπειραθεί να επιτεθούν σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και ακόμα τρέχουν – εισέβαλαν χθες στο σταθμό Ήπειρος TV1. Μιλάμε για το μοναδικό κανάλι της περιφέρειας που έδωσε βήμα σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής για να εκφράσει (μέσα σε ελάχιστα λεπτά και φυσικά τηλεφωνικά) τις θέσεις του Κινήματος. 


Στο παραπάνω βίντεο ακούγονται κάποιες φωνούλες να διαμαρτύρονται για το γεγονός αυτό, μία γκόμενα να κλαψουρίζει και στη συνέχεια εκτοξεύονται γιαούρτια εις βάρος του παρουσιαστή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, οι αναρχικοί φορούσαν κουκούλες, γεγονός αξιοπερίεργο, καθώς τα εν λόγω άτομα είναι πασίγνωστα στις αρχές και ποτέ κανείς δεν τα ενοχλεί. 

Η Χρυσή Αυγή εύχεται περαστικά στις εν λόγω “κυρίες” και τους υπενθυμίζει ότι ένας από τους βασικούς λόγους που ο λαός έχει στραφεί προς το Εθνικιστικό Κίνημα είναι γιατί τους έχουμε κάνει επανειλημμένως την “κηδεία”. Υπήρχαν μάλιστα και εποχές τόσο αυστηρού αποκλεισμού από τα ενημερωτικά μέσα, που η μόνη επαφή της κοινής γνώμης με τη Χρυσή Αυγή οφειλόταν σε αυτά τα υποκείμενα, τις αποτυχημένες αντισυγκεντρώσεις τους και τα πανελλήνια ρεκόρ τους στο κατοστάρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.