Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Σκούπα για γέλια :Το πρωί τους πιάνουν, το μεσημέρι τους αφήνουν!


Γελάστε και κλάψτε με τα χάλια της...υπουργάρας της συγκυβέρνησης Πασοκ - Νδ:
Όπως βλέπουμε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρχικά στήνεται το γνωστό μιντιακό πανηγυράκι με κάμερες, βαρύγδουπες δηλώσεις και αστυνομικούς που "μαζεύουν" μερικούς λαθρομετανάστες από ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μόνο στην Αθήνα.

Έπειτα, όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας και τους πάνε στην Ασφάλεια, ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ: Σχεδόν όλους (!!!) τους βγάζουν έξω ελεύθερους, με αποτέλεσμα οι ίδιοι οι λαθρέποικοι να μην το πιστεύουν και να σπάνε πλάκα με τα χάλια μας!

Δύο είναι οι αιτίες: Η έλλειψη συγκεκριμένου νομοθετικού πλαισίου που θα οδηγούσε στις απελάσεις και η...αδυναμία εύρεσης θέσης στις φυλακές, που έχουν ήδη καταληφθεί από λαθραίους εγκληματίες!!!

Ακόμα κι ο πλέον αφελής, καταλαβαίνει πως όλη αυτή η δήθεν...κινητοποίηση Χρυσοχοίδη γίνεται αποκλειστικά για το θεαθήναι ΚΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Κι αν αναρωτιούνται μερικοί γιατί δεν αλλάζει το περίφημο νομοθετικό πλαίσιο, τους απαντάμε ως εξής: Περιμένετε να το κάνουν αυτό εκείνοι που ψήφισαν το Δουβλίνο 2;

Νομίζετε πως θα...ξεβρωμίσει ο τόπος από ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ, καλωσορίζοντάς τους και προσφέροντας...τσάμπα ελληνική ιθαγένεια;;;

Όχι βέβαια! Απλά κοιτάνε να μετριάσουν την οργή του κόσμου για το θέμα και φυσικά, ν' αρπάξουν κάνα ψηφαλάκι!

Μάθετε όμως κάτι, απατεώνες του δικομματισμού: ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Και θα το διαπιστώσετε σύντομα, όταν γίνουν Εκλογές!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο: 

hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.