Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Σχέδιο: Ανακόψτε τη Χρυσή Αυγή!


Tο πανικόβλητο πολιτικό καθεστώς που κυβερνά τη χώρα μας ευρισκόμενο σε πλήρη πανικό προσπαθεί απεγνωσμένα να ανακόψει την άνοδο του κινήματος μας με ό,τι μέσα έχει στη διάθεση του, νόμιμα και παράνομα.

Πράξη 1η, «Σιωπή και Λάσπη»

ΚΑΝΕΝΑ μεγάλο ΜΜΕ δεν πρόκειται να μας δώσει βήμα. ΚΑΝΕΝΑ Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο δεν πρόκειται να αναγκάσει τους μεγαλοεργολάβους καναλάρχες να δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να ακουστούν οι θέσεις μας, θέσεις που τιμώνται και ασπάζονται από το 5%-12% των Ελλήνων συμπολιτών και συναγωνιστών μας.

Συμπέρασμα;
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα καταπνίξουν το Εθνικιστικό Λαϊκό μας κίνημα με το να μας φιμώνουν!

Δεν φτάσαμε στο σημείο να μην μπορούμε να διαχειριστούμε τα υπεράριθμα νέα μέλη που καταφθάνουν στα γραφεία μας, που ξεπετιούνται ανά την επικράτεια με την στήριξη των νταβατζήδων του καθεστώτος!

ΔΕΝ τους προσεγγίσαμε! ΔΕΝ διαπραγματευτήκαμε μαζί τους! ΔΕΝ κάνουμε κωλοτούμπες για να γίνουμε αρεστοί στην κλίκα τους! ΔΕΝ έχουμε σκελετούς στις ντουλάπες μας και βρωμιές κάθε είδους για να μπορούν να μας χειραγωγούν εκβιάζοντας μας!

Είναι ΠΑΡΑΣΙΤΑ και ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και έχουν απόλυτο δίκιο να τρέμουν την επέλαση μας!

Πράξη 2η, «Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Λαθρομεταναστών» «Κρύψτε τους μέχρι τις εκλογές»

Από τη μια προαναγγέλλει από τηλεοράσεως για «στρατόπεδα συγκεντρώσεως» και οργανώνει μπλόκα, με την παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων, συλλαμβάνοντας μερικούς λαθρομετανάστες (το 0,001%!) και από την άλλη τους απελευθερώνει, εκεί όμως δεν βρίσκονται τα τηλεοπτικά συνεργία των μεγαλοεργολάβων. Έτσι τα λαγωνικά του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. που ξέρουν να κάνουν προπαγάνδα βάφτισαν «επιχείρηση σκούπα» έναν απλό «έλεγχο». Έτσι συνελήφθησαν ελάχιστοι λαθρομετανάστες που αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρις ότου αποφασίσουν οι ίδιοι οικειοθελώς να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Από την άλλη ακολουθώντας την παλιά πολιτική της αποκέντρωσης προσπαθεί να κρύψει το πρόβλημα από την Αθήνα που μετατρέπεται σε «Χρυσαυγίτικη φωλιά» και τα «αυγά του φιδιού» δεν προλαβαίνουν να καλωσορίζουν νέα μέλη, πολλά από τα οποία είναι παιδιά και συγγενείς των καθεστωτικών!

Πράξη 3η, ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: «Ακροδεξιό αμόκ στου Ζωγράφου»

Πριν κάποιες μέρες, 15-25 οπλισμένοι κρανοφόροι επιτέθηκαν σε αριστερούς στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, ένα σύνηθες φαινόμενο στα μαρξιστοκρατούμενα ελληνικά πανεπιστήμια, γνωστό σε όλους μας. Ποια η διαφορά; Σε 10 λεπτά είχε γεμίσει το διαδίκτυο με αναφορές για Χρυσαυγίτες που επιτέθηκαν σε φοιτητές και υπήρχαν θύματα… Το γεγονός παίχτηκε στα ΜΜΕ στο γνωστό τόνο και αναρτήσεις για χτυπημένους φοιτητές, άνανδρη επίθεση με σφυριά, άγριες συμπλοκές μεταξύ ομάδας ακροδεξιών και φοιτητών κτλ με μοναδικό στόχο να συκοφαντήσουν το κίνημα μας, συντηρώντας την λάσπη εις βάρος μας για «συμμορία δολοφόνων», κτλ. ΚΑΝΕΙΣ δεν ρώτησε ή δεν απάντησε σε καίριες ερωτήσεις!

1. Που ξέρανε σε ποια παράταξη ανήκαν οι επιτιθέμενοι μιας και κανείς δεν συνελήφθη; 2. Ενώ κάποιοι, ακόμα και στο Indymedia, μιλούσαν για βεντέτα μεταξύ άσχετων με την Χρυσή Αυγή οργανώσεων, γιατί ο ΣΥΝ και τα ΜΜΕ μίλησαν ανοιχτά για Χρυσαυγίτες; 3. Γιατί κανένα ΜΜΕ δεν ανάφερε την διάψευση μας και την καταγγελία μας για στημένη και πληρωμένη προβοκάτσια;

xryshaygh.

1 σχόλιο:

  1. καλα οι ανθρωποι δενξερουν τι να κανουν και απο την μια βλακια τους πεφτουν στην αλλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.