Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

ΗΠΑ: Κίναιδοι ξεφτιλίζουν τον Χριστό σε ‘event’ την Κυριακή του Πάσχα!ΚΟ: Οι φωτογραφίες που ακολουθούν προκαλούν αηδία. Το ίδιο και τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό το ομοφυλοφιλικό, γελοίο ‘happening’ αντιχριστιανικού μίσους. Σημειώστε ότι τα άτομα αυτά μιλάνε για «δικαιώματα». Και για «σεβασμό στην διαφορετικότητα». Σημειώστε ότι εάν τολμήσεις να πεις τίποτα αρνητικό σήμερα, στις ΗΠΑ (και γενικότερα στην Δύση) για τους gay, την έβαψες. Έχει πάει δικαστήριο, έχεις χάσει την δουλειά σου, έχεις γίνει στόχος υβριστικών σχολίων, μέχρι και απειλών θανάτου. Γενικά είσαι απόβλητος της (‘σύγχρονης’) κοινωνίας και σε έχει φάει το μαύρο σκοτάδι. Ζήτω η «ισότητα»! Αυτά για όσους ακόμα, (;) θεωρούν τους ομοφυλόφιλους «ευπαθή ομάδα» που «καταπιέζεται»… Σημειώστε ότι το ‘event’ έλαβε χώρα την Κυριακή του Πάσχα (για τις ΗΠΑ). Σημειώστε ότι κανείς δεν τους εμπόδισε. Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε. Δεν υπήρξε καμία "αντι-συγκέντρωση". Δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Ούτε πριν, ούτε μετά. Ο καθένας μπορεί να ξεφτιλίζει τον Χριστό και να ποδοπατεί με τον πιο αισχρό και βάναυσο τρόπο τα σεβάσματα εκατομμυρίων ανθρώπων, σε ένα λεγόμενο «χριστιανικό» κράτος. Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Και οι χριστιανοί; Έλα, τώρα, αφού είναι «πρόβατα». Κάθονται και «βελάζουν». Και τις τρώνε αδιαμαρτύρητα. Και φυσικά, δεν θα δείτε μουσουλμάνο να ξεφτιλίζει έτσι τον Χριστό. Αυτά για όσους βλέπουν ΜΟΝΟ τον κίνδυνο της ισλαμοποίησης της Δύσης. Η Δύση φίλοι μου, έχει «ψοφήσει» και το Ισλάμ έρχεται να συλήσει το πτώμα της. Εκτός εάν αυτό το θέαμα αποτελεί «πολιτισμό».
Προσέξτε ότι ο σταυρός είναι ανάποδα, (αλά σατανιστές), αλλά θα μου πεις εκεί κόλλησες;
Προσέξτε πως παρουσιάζεται παρακάτω η είδηση από την ‘αριστερή’ Huffington Post της Ελληνοαμερικάνας Αριάνας Χάφινγκτον.. (Την οποία επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες περιχαρής ο ΓΑΠ!) Είναι περιττό να πούμε τα αυτονόητα. Εάν στην θέση του «Ιησού» στέκονταν κάποιοι καρνάβαλοι αμερικάνοι ομοφυλόφιλοι και παρίσταναν ας πούμε, τον Μωάμεθ (και όσκαρ ταινίας επιστημονικής φαντασίας να δινόταν επί δεκαετία, κανείς ήρωας των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» δεν θα τολμούσε να υλοποιήσει ένα τέτοιο σενάριο, αλλά τέλος πάντων), ποια θα ήταν λέτε, η αντίδραση των ‘προοδευτικών’ media και εφημερίδων; Θα ήταν τόσο… «ανάλαφρη» η περιγραφή τους; Φανταστείτε να γελοιοποιούσαν τον Μωυσή… (Σημειωτέον, ότι οι δύο παραπάνω έχουν πει και έχουν γράψει – σε Κοράνι και Πεντάτευχο - αρκετά «σκληρά» κατά των ομοφυλόφιλων, αλλά δεν τους πειράζει κανείς). Εάν είχαμε το αστέρι του Δαβίδ να γελοιοποιείται; Ή την ημισέληνο.. Δεν θα είχαμε καταιγισμό καταδικών για εκδηλώσεις που «προσβάλουν μειονότητες» και «πληγώνουν την κοινωνική συνοχή»; Δεν θα ακούγαμε 500 φορές το δευτερόλεπτο για «ισλαμοφοβία» και «αντισημιτισμό»;;; Και για "εκδηλώσεις μίσους";
Ακολουθεί (ελαφρώς λογοκριμένη λόγω αηδίας) περιγραφή της γελοιότητας :
Το Σαν Φρανσίσκο ξέρει πώς να γιορτάζει σωστά τις γιορτές και το Πάσχα δεν θα είναι το ίδιο, αν δεν περιλαμβάνει έναν βλάσφημο διαγωνισμό για το ποιος είναι ο "hunkiest" Ιησούς (η λέξη ‘hunky’ εδώ σημαίνει ‘σέξι ομοφυλόφιλος’) και αγώνα με πλαστικά τρίκυκλα σε μια επικίνδυνη κατηφόρα.
Ο διαγωνισμός, που έγινε την Κυριακή του Πάσχα και παρακολούθησε πλήθος κόσμου, διοργανώθηκε από τις (ομοφυλοφιλικές ομάδες)Sisters of Perpetual Indulgence’ και ‘Bring Your Own Big Wheel’.
Κάθε χρόνο οι ‘Αδελφές’, (ομοφυλόφιλοι που γελοιοποιούν τις μοναχές) διοργανώνουν μια εκδήλωση στο Dolores Park, που περιλαμβάνει το κυνήγι του παιδικού πασχαλιάτικου αυγού, ζωντανή μουσική και, ναι, το περίφημο διαγωνισμό ‘Hunky Jesus Contest’.
Οι ‘Αδελφές’ προωθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον σεβασμό στην ποικιλομορφία και τη πνευματική φώτιση και ιδίως για εκείνους που είναι στο περιθώριο της κοινωνίας.
«Πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν τη χαρά και την μοναδική ομορφιά τους και να χρησιμοποιήσουν το χιούμορ τους και το καυστικό χιούμορ για να εκθέσουν τις δυνάμεις της μισαλλοδοξίας, τον εφησυχασμό και την ενοχή που αλυσοδένει το ανθρώπινο πνεύμα», λένε οι ‘Αδελφές’ σε μια δήλωση.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.