Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Μέρα-μεσημέρι στην καρδιά της Αθήνας…ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ. Θέλουν αποσταθεροποίηση για να αναβάλλουν τις εκλογές!

Έχουν αποθρασυνθεί οι αναρχοκομμουνιστές, με την απόλυτη ανοχή της κατοχικής ψευτοκυβέρνησης του Ελλαδιστάν. Χθες το μεσημέρι, μέσα στην καρδιά του κέντρου των Αθηνών, στην Πλατεία Συντάγματος, μια αναρχοκομμουνιστική ληστοσυμμορία 40-50 λέτσων, επιτέθηκε και χτύπησε βάναυσα, με ξύλα, νεαρό ειδικό φρουρό, που ήταν εκτός υπηρεσίας και κατευθυνόταν προς το μετρό. Αφού τον λιντσάρισαν, του έκλεψαν το μπουφάν, τη ζώνη, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο κι έναν ασύρματο. Εν συνεχεία, οι «γενναίοι» κρέμασαν σε δέντρο το μπουφάν, ως «λάφυρό» τους, ενώ έκαψαν (!!!) ένα σακίδιο που απέσπασαν από τον αστυνομικό και χόρευαν γύρω-γύρω σαν κανίβαλοι. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο 401 Σ.Ν. Αθηνών.
Εδώ βεβαίως γεννώνται πολλά και βασανιστικά ερωτηματικά:

1ον) Σίγουρα, ο χώρος της Πλατείας Συντάγματος είναι από τους καλύτερα αστυνομευόμενους της Αθήνας, λόγω του ότι η βουλή είναι δυο βήματα πιο πέρα. Επιπλέον, φυσιολογικά έπρεπε να υπάρχει ενισχυμένη αστυνομική δύναμη, εμφανής και με πολιτικά, λόγω της αυξημένης παρουσίας ατόμων στο χώρο που έγινε η προχτεσινή αυτοκτονία. Μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως άλλοι αστυνομικοί ήταν παρόντες ή τέλος πάντων κάπου εκεί κοντά και άφησαν τον συνάδερφό τους αβοήθητο. Άρα, λογικά, δεν υπήρχαν αστυνομικοί εκείνη την ώρα στο σημείο. Μήπως κάποιοι φρόντισαν γι’ αυτό;

2ον) Τα ΜΜΕ μιλάνε για «αγνώστους»! Και τι ρόλο παίζουν τόσες και τόσες κάμερες –εμφανείς και αφανείς- που ασφαλώς και υπάρχουν στο συγκεκριμένο μέρος; Στην είσοδο-έξοδο του μετρό δεν υπάρχουν κάμερες άραγε; Να μη μας περνάνε για αφελείς! Και κάμερες υπάρχουν, και το γεγονός κατέγραψαν, και τις φάτσες των «γενναίων» φωτογράφισαν και κατά την επίθεση και στις επόμενες φάσεις (που κρεμούσαν τα ρούχα στο δέντρο, που έκαιγαν το σακίδιο κ.τ.λ. Γιατί άραγε τις κρύβει το υπουργείο του Χρυσοχοΐδη; Γιατί δεν βγαίνουν οι φωτογραφίες στη δημοσιότητα; Και γιατί δεν συλλαμβάνονται οι δράστες, μιας και είναι γνωστοί-πασίγνωστοι;

3ον) Κάποια «κέντρα» προωθούν την ανεξέλεγκτη βία κατά πάντων, ώστε να υπάρξει ΝΕΚΡΟΣ, να ξεσπάσουν μεγάλες φασαρίες, να δημιουργηθεί κλίμα αποσταθεροποίησης κι έτσι να βρεθεί ένας καλός λόγος για να αναβληθούν οι εκλογές επ’ αόριστον! Τα «κέντρα» αυτά, έχουν πολλές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα προκαλέσει την Χρυσή Αυγή, αλλά βλέπουν ότι δεν τσιμπάμε! Στρέφουν, λοιπόν, τους μισθοφόρους τους σε επιθέσεις κατά μεμονωμένων αστυνομικών, δηλαδή ανθρώπων που οπλοφορούν και που μπροστά στον κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα και γιατί όχι και για τη ζωή τους ακόμα, μπορεί και να πυροβολήσουν. Οπότε, να η ευκαιρία!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.