Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

5ο ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


"Στα ύψη" η Χρυσή Αυγή στο υπόλοιπο Αττικής
Η δημοσκόπηση της MRB δείχνει στροφή προς το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου
Πολύ ψηλά η Χρυσή Αυγή και στο υπόλοιπο Αττικής , όπου σημειώνει ποσοστά κοντά στο 6 % . Η συνδρομητική δημοσκόπηση της MRB αποτυπώνει thn τάση του εκλογικού σώματος να κινείται προς τα... δεξιά , επιλέγοντας μάλιστα πολλοί από αυτούς το εθνικιστικό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Είναι άλλωστε γεγονός πως στην συγκεκριμένη περιφέρεια η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και η ανασφάλεια του κόσμου αποτελεί μαζί με την ...άδεια τσέπη, ένα σημαντικό κριτήριο για το πως θα κινηθεί το εκλόγικό σώμα στην συγκεκριμένη περιφέρεια.

Mάλιστα τα συγκεκριμένα ποσοστά δεν είναι περίεργα πλέον για την Χρυσή Αυγή, καθώς σε περιοχές με παρόμοια χαρακτηριστικά συγκεντρώνει παρόμοια και ακόμα πιο υψηλα ποσοστά...
 Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε την Μεγάλη Τρίτη και αφορά στην περιφέρεια Αττικής.Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αναλυτικά είναι τα εξής:

NΔ 15,1%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,9%

ΠΑΣΟΚ 10,6%

ΣΥΡΙΖΑ 8%

Χρυση Αυγή 5,9%

ΚΚΕ 5,7 %

ΔΗΜΑΡ 5,5%

ΛΑΟΣ 1,6%

ΔΗΣΥ 1,5%

Οικολόγοι 3%

Άλλα κόμματα 7,5%

Αδιευκρίνιστη ψήφος 24,7%

.parapolitika.gr

3 σχόλια:

  1. βασικα στα ακρα δεξια δεν υοαρχει αλλο κομμα αφου το λαος περνει τον μπουλο, αλλα σα συνολο οι ακροδεξιοι ιδιοι ειναι, απλα κομμα αλαξαν.δεν αυξηθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμια σχεση αυτα που λες ,αν δεις τις δημοσκοπησεις θα δεις οτι η Χρυση Αυγη αντλει ψηφους ακομα και απο την αριστερα και το πασοκ .

      Διαγραφή
  2. Οπως και να εχει, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.