Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ελληνοτουρκική μάχη στον Έβρο: τραυματίστηκε ένας τούρκος και ένας πακιστανός.



Τούρκοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα κατά Ελλήνων συνοριοφυλάκων στον Έβρο. Οι Έλληνες απάντησαν στα πυρά, ενώ στο σημείο της συμπλοκής έσπευσε και ομάδα Πεζικού που διενεργούσε νυχτερινή περιπολία στο ποτάμι. Τραυματίστηκε ένας τούρκος ένοπλος και ένας πακιστανός, ενώ συνελήφθησαν 25 λαθρομετανάστες.

Νέο θερμό επεισόδιο έλαβε χώρα χθες βράδυ στην ελληνοτουρκική μεθόριο του Έβρου. Τα σύνορά μας έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε σουρωτήρι από τότε που η κυβέρνηση των Αθηνών αποφάσισε να εξαλείψει τα ελληνικά ναρκοπέδια κατά προσωπικού από τη συνοριακή μας γραμμή. Οι άνδρες της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, καθώς και οι Στρατιώτες που περιπολούν νύχτα στον ποταμό Έβρο δίνουν κυριολεκτικά μάχες με τον εχθρό, μάχες σώμα με σώμα, μάχες με αληθινά πυρά και θύματα, όπως η χθεσινοβραδινή.

Μεταφέρουμε από το έγκυρο defencenet.gr:
“Θερμό” επεισόδιο με δύο τραυματίες είχαμε τη νύχτα στον Έβρο μεταξύ συνοριοφυλάκων και Τούρκων οι οποίοι μετέφεραν λαθρομετανάστες στην παρέβρια περιοχή Τυχερού Έβρου, στη θέση Βοδολίβαδο. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν άνδρες της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και της FRONTEX, ενισχυμένοι με τμήμα συνοριοφυλάκων, “εγκλώβισαν” τρεις οπλισμένους Τούρκους που μετέφεραν με βάρκα από την Τουρκία τους λαθρομετανάστες. Η τοπική στρατιωτική μονάδα προκάλυψης είχε επίσης μία ομάδα που περιπολούσε στην περιοχή.

Μόλις φωτίστηκαν οι βάρκες και τους ζητήθηκε να επιστρέψουν στην Τουρκία, οι Τούρκοι άρχισαν να πυροβολούν με αυτόματα όπλα(!). Το ελληνικό τμήμα απάντησε με καταιγίδα πυρών προς την κατεύθυνση αυτών που τους πυροβολούσαν. Τραυματίστηκε ένας Τούρκος ο οποίος συνελήφθη αμέσως και δεύτερος Τούρκος (κατά μία εκδοχή Πακιστανός, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ήταν ένας από τους διακινητές ή ήταν στην ομάδα των λαθρομεταναστών που διέβαιναν τον ποταμό). Ένας ή δύο Τούρκοι διέφυγαν στην τουρκική όχθη, όπου τους περισυνέλλεξε ομάδα Τούρκων στρατιωτών. Οι ελληνικές μονάδες της περιοχής τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού, αφού δεν γνώριζαν από που προέρχονταν οι ριπές που ακούστηκαν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους και παραμένουν φρουρούμενοι. Από τους λαθρομετανάστες οι 19 είναι υπήκοοι Μπαγκλαντές και οι 6 υπήκοοι Πακιστάν.”

Η λύση στο εν λόγω τεράστιο εθνικό πρόβλημα είναι απλή, χρειάζεται όμως πραγματική εθνική ηγεσία για την επιβολή της και όχι Παπουτσήδες και Αβραμόπουλοι για λεζάντα στα τηλεοπτικά κανάλια. Αναφέρει σχετικά το εθνικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής στην ενότητα “Αντιμετώπιση λαθρομετανάστευσης”:

Λήψη άμεσων κατασταλτικών μέτρων για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων μας στον Έβρο.
Μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή.
Καταγγελία της συνθήκης της Οττάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων

Είναι πράγματι εθνική ανάγκη, το τεράστιο έργο της πάταξης των κυμάτων λαθρομεταναστών (που προωθούνται από το τουρκικό κράτος) να ανατεθεί στον Ελληνικό Στρατό και συγκεκριμένα σε Ειδικές Μονάδες του, με ανάλογη εκπαίδευση και εξοπλισμό, που διαθέτουν πολύ μεγαλύτερες επιχειρησιακές δυνατότητες από το Πεζικό ή τις αστυνομικές δυνάμεις για τη συνοριοφύλαξη. Οι παραπάνω κινήσεις πρέπει να εκτελεστούν άμεσα για δύο λόγους: α) γιατί θα λύσουν το πρόβλημα εν μία νυκτί και β) για να μη θρηνήσουμε θύματα από την ανεξέλεγκτη δράση των τούρκων δουλεμπόρων (και στρατιωτικών).

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ....Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.