Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ : ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ; Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΗ

ΟΙ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΤΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»
Η μόνη αγωνία που έχει η Κυβέρνηση του Σύριζα και ο Τσίπρας,  είναι να βολέψει τους δικούς της ανθρώπους. Να ξεπληρώσει γραμμάτια. Κανένα ενδιαφέρον για τον πόνο του απλού λαού.
ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ!
Τεράστια επιτυχία των συνδικαλιστών
Υπεγράφη την Παρασκευή 27/2/2015 ανάμεσα στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα Σωματεία-Μέλη της, και τη Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ η νέα τριετής Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ), την οποία ενέκρινε κατά την (26/2/2015) συνεδρίασή του κατά συντριπτική πλειοψηφία το ΔΣ της Ομοσπονδίας.
Ουσιαστικά, οι εργαζόμενοι κέρδισαν αύξηση περίπου...

10% αφού θεσμοθετείται επίδομα τροφής 6 ευρώ την ημέρα, δηλαδή περίπου 6Χ22=130 ευρώ ή αύξηση 10% στο μέσο μισθό των 1.300 ευρώ. Με μια έξυπνη κίνηση ο δαιμόνιος Φωτόπουλος, έγραψε στη νέα ΕΣΣΕ "παροχή τροφής στο χώρο εργασίας 6 ευρώ την ημέρα", αντί για "αυξάνονται κατά 10% οι μισθοί", που θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων. Εδώ φαίνεται η εμπειρία του "γάτου" συνδικαλιστή.
Στις άλλες επιτυχίες, συγκαταλέγεται η αύξηση των ημερών άδειας αιμοδοσίας με αποδοχές, από 2 το χρόνο που προέβλεπε η ΕΣΣΕ της 27.9.83 σε 6, η χορήγηση μέχρι 12 ημερών άδειας σε δότες αιμοπεταλίων, η έξτρα 1 ημέρα άδειας το τρίμηνο, δηλαδή 4 μέρες το χρόνο στο προσωπικό γκισέ κ.λ.π.
STOXOS -DEXIEXTREM