Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Αποκλειστικό! Που, πως, πότε θα γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής

Λοιπόν, σας έχω νέα που σαλεύουν.
Σύμφωνα με αποκλειστικές αλλά ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες μου, η μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής, δεν θα γίνει ούτε στον Κορυδαλλό, ούτε σε άλλες φυλακές υψίστης ασφαλείας, ούτε και πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Θα γίνει στην...
.. έδρα του Δ΄ Χαλιφάτου στη Συρία και θα προεδρεύει ο ίδιος ο χαλίφης του ISIS, με εισαγγελέα τον γνωστό βρετανό αποκεφαλιστή Τζώνυ Τζιχάντ.
Αντιπρόεδρος του δικαστηρίου θα είναι ο μισότρελος εμπρηστής που έβανε φωτιά και έκαψε ζωντανό τον Ιορδανό πιλότο, ενώ γραμματέας διορίστηκε ήδη ο κ Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
Η δίκη θα κρατήσει περί τις δύο ώρες, όσο δηλαδή χρειάζεται για να αλυσσοδεθούν οι 70 κατηγορούμενοι και η καταδίκη θα είναι φυσικά: θάνατος δι αποκεφαλισμού.
Μάρτυρες υπεράσπισης, δικηγόροι και άλλα τέτοια σατανικά, δεν θα υπάρξουν.
Η θανατική ποινή θα εκτελεστεί άμεσα και θα μεταδοθεί απευθείας από το Αλ Τζαζίρα, σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου. Αναμένεται να την παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνες στις πλατείες, οι λαθρομετανάστες όλης της Ευρώπης και οι συριζαίοι προστάτες τους.

Ο χαλίφης Ιμπραήμ δήλωσε ότι στην Ελλάδα των κλαποπαναθηναϊκάκηδων δεν θα έβρισκαν και περισσότερη δικαιοσύνη οι χρυσαυγίτες...

Και πάμε τώρα στις λεπτομέρειες...
Μετά από τις περίεργες κουβέντες της συντρόφισας[?] κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για την ακυρότητα των νόμων που ψηφίστηκαν με απόντες τους εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι επικεφαλής των σιωνιστικών οργανώσεων εδώ και στις ΗΠΑ, άρχισαν να ανησυχούν.
Το ποτήρι ξεχείλισε όταν ελληνικό δικαστήριο αθώωσε τον κ. Κασιδιάρη για το χαστούκι στην κ Λιάνα Κανέλλη.
Ακούγεται ότι μετά από αυτό, ο κ. Δαβίδ Χάρις αρχιραβίνος και αρχιδολοπλόκος του διεθνούς σιωνισμού, ξέχεσε τον κ. Δένδια σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς, όπου γευμάτιζαν μοσχαρίσιες μπριζόλες ελαφρά ψημένες, με το αίμα τους, ομού μετά των κυρίων κυρίων Θεοδωράκη, Μπόμπολα και Αιμίλιο Λιάτσο. 
Σημειώνω ότι στο ίδιο γεύμα είχε προσκληθεί και ο σύντροφος κ. Βαρουφάκης αλλά δεν πρόκαμε να πάει γιατί έδινε συνέντευξη σε τοπικό ραδιοσταθμό της ανατολικής Μογγολίας.

Ο κ. Δένδιας διαμαρτυρήθηκε, εξηγώντας στον Εβραίο ότι δεν έφταιγε σε τίποτα αυτός για να φορτώνεται τις μαλακίες των συριζαίων αλλά ο άλλος τον έκοψε απότομα, ανταπαντώντας του πως δεν ήσαν ικανοί ούτε μια δίκη να κάμουν προτού περάσει το δεκαοχτάμηνο
- Μην μου τα λες εμένα αυτά φαλακρό κάθαρμα [φέρεται ότι είπε στον κ. Δένδια] Κανονικά θα έπρεπε τώρα να τους έχετε καταδικάσει και να τους εχετε κρεμάσει... Αλλά τέτοιοι άχρηστοι είσαστε πάντα γι αυτό και σας σχολάσαμε...
Ο κ.Δένδιας κατάπιε τη μπριζόλα μαζί με τη γλώσσα του.

Στη συνέχεια ο κ. Χαρις ανέθεσε στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη να μεταβεί αμέσως στο Μαξίμου και να τριξει τα δόντια του νέου πρωθυπουργού.
Αν δε με εξαπατούν οι πληροφοριοδότες μου, φαίνεται ότι ο Εβραίος αρχιμασόνος του έτριξε για τα καλά τα δόντια
- Άκου δω εσύ [του ξηγήθηκε] Τράβα να πεις του μπούλη πως έτσι και δεν δω τα χρυσαυγίτικα κεφάλια καρφωμένα στο σύνταγμα, δεν θα του αγοράσουμε ούτε μισό ομόλογο. Κι ας πάει να βρει τη Μέρκελ να του δώσει τα λεφτά για τη Λαγκαρντ. Τελείωνε με τη μπριζόλα και δίνε του...

Μετά από αυτά τα μαντάτα, έντρομος ο νέος μας πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον κ. Δραγασάκη, ο οποίος επικοινώνησε με τον κ. Πανούση, ο οποίος απευθύνθηκε στην κ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία πρότεινε να τεθεί το θέμα προς συζήτησιν στα κομματικά όργανα. Ο κ. Φίλης μάλιστα εκλήθη να συγγράψει κείμενο, στο οποίο να εξηγεί στο πόπολο γιατι θα έπρεπε όλοι οι χρυσαυγίτες να κρεμαστούν σε τσιγκέλια και να γδαρθούν ζωντανοί.

Όταν όμως έφτασε στ αυτιά του κ. Χαρις και του κ. Σόρος και των άλλων μεγιστάνων της διεθνούς αρπαχτής η είδηση ότι οι συριζαίοι αποφάσισαν να παραπέμψουν το ζήτημα στα κομματικά τους οργανα, κόντεψαν να πάθουν συμφόρηση.
Ο ίδιος ο αρχιγραμματέας των ρότσιλντ λέγεται ότι επικοινώνησε με τον σύντροφο κ. Τσίπρα και του δήλωσε ορθά-κοφτά ότι η κυβέρνηση του είναι χειρότερη κι απο τον ΡανΤανΠλαν.
- Μέχρι να αποφασισετε εσείς πότε και πως θα καταδικάσετε τον Μιχαλολιάκο, οι χρυσαυγίτες θα εχόυν γίνει κυβέρνηση. Λοιπόν, κανόνισε να κάνεις αυτά που θα σου πούμε εμεις, αλλιώς θα σε βάλουμε να τους διπλασιάσεις τον ΕΝΦΙΑ και δεν θα σε σώζει ούτε ο Κουρής...

Οι κοφτές εντολές που δοθηκαν στον σύντροφο κύριο Τσίπρα, δεν του αφηναν κανένα περιθώριο αντίδρασης. Από την Αίγινα όπου βρίσκονταν μαζι με τη συμβία του κυρία Περιστέρα και άλλα φιλικά ζευγάρια, έστειλε μέηλ στον κ. Πανούση [τον έτσι, όχι εμενα] και τον διέταξε να μαζέψει ευθύς αμέσως τις μεραρχίες των τζιχαντιστών οι οποίες στρατοπεδεύουν στην Κρητη και να τους στειλει στον Κορυδαλλό για να παραλάβουν τους χρυσαυγίτες.
- Μέχρι τέλος Μαρτίου του ξεκαθάρισε, που βγάινει ο Μιχαλολιάκος, πρέπει να βρίσκονται όλοι τους στο χαλιφάτο....
Ο κ. Πανούσης προσπάθησε να ψελλίσει κάποιες δικαιολογίες ότι τέτοιοι χρονοι είναι αδιανόητοι για ένα συριζαίο αλλά ο πρωθυπουργός του έκοψε τη φόρα.
- Κάνε ότι σου λέω του είπε, γιατί αλλιώς θα σε κλείσω στο ίδιο δωματιο με την Τασία [τη Χριστοδουλοπουλου] για τρεις ημέρες!
Μετά από αυτό ο κ. Πανούσης έβανε μπροστά να δρομολογήσει τη διαδικασία.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η 1η μεραρχία τζιχαντ, μεταφέρεται με πολυτελή πούλμαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ώστε να αποβιβαστεί εν συνεχεία στην Ομόνοια, όπου θα ενωθεί με άνδρες της πέμπτης φάλαγγας του Ισλαμ στην Ελλάδα, τους οποίους ίσαμε τώρα φιλοξενούσαν οι ελληνικές αρχές στην Αμυγδαλέζα.
Εντός του Μαρτίου η επιχείρησις αναμένεται να ολοκληρωθεί και οι 70 κατηγορουμενοι χρυσαυγίτες θα βρίσκονται μπροστά στη "δικαιοσύνη" του Προφήτη.

Ήδη έχουν βρεθεί οι αποκεφαλιστές, οι οποίοι προπονούνται σε λαιμούς κούρδων αιχμαλώτων πολέμου.
Όπως σας προανέφερα κιόλας, ο ομαδικός αποκεφαλισμός των χρυσαυγιτών θα γίνει σε γήπεδο της πόλεως Ράκα και θα τον παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα.
Μάλιστα ο χαλίφης επικονώνησε με τον κ. Χαρις λέγοντας του να βιαστεί επειδή σύντομα θα ξεμείνουν απο αιχμαλώτους και δεν θα εχουν ποιον να καρατομήσουν.
- Μην κάμεις καμιά μαλακία του ειπε και εμπιστευθείς; τους συριζαίους... Αυτοί δεν είναι ικανοί να οργανώσουν ούτε μασκέ πάρτυ
Ο κ. Χαρις του απάντησε πως ειχε λάβει τα μέτρα του, στέλνοντας κλιμάκιο της μοσάντ στο υπουργείο προστασίας αλλοδαπών του κ. Πανούση [του αλλουνού είπαμε, όχι εμενα] για να επιτηρεί τις κινήσεις του...

Αυτά προς το παρόν.
Να σας ενημερώσω απλώς ότι την ώρα που γίνονται όλα αυτά,ο κ. Βαρουφάκης δίνει συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Μαντζουρίας, ενώ η κ., Νάντια Βαλαβάνη ετοιμάζεται να ανακοινώσει την 68η ρύθμιση της ρυθμισης για τις 100 δοσεις...
Όταν θα έχω νεώτερα θα σας τα προλάβω...
Αλλαχ Ακμπάρ....

http://panusis.blogspot.gr/