Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Σχέδιο απόβασης των τζιχαντιστών με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Το ίδρυμα Quilliam, το οποίο ασχολείται με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, δημοσιοποίησε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν εισβολή σε ευρωπαϊκά εδάφη ολιγομελών τρομοκρατικών ομάδων οι οποίες θα μεταφέρουν στην Ευρώπη τον ισλαμικό τρόμο.
Το έγγραφο αναφέρει πως υπάρχει σχέδιο του Ισλαμικού Κράτους δια του οποίου προβλέπεται η εισβολή τζιχαντιστών στην Ευρώπη, μέσω Ιταλίας, Ισπανίας και Ελλάδας από θέσεις που κατέχουν οι Ισλαμιστές στη Λιβύη. Καθώς προβλέπεται μάλιστα στο εν λόγω σχέδιο, θα αξιοποιηθεί η εμπειρία των δρομολογίων που ακολουθούν οι βορειοαφρικανοί λαθρομετανάστες, που εισέρχονται παρανόμως στις χώρες της Νοτίου Ευρώπης.

Η Ιταλία λόγω εγγύτητας προς τη Λιβύη, θεωρείται ο ιδανικότερος προορισμός των τρομοκρατικών ομάδων, εντούτοις ο εμπνευστής του ισλαμικού σχεδίου διαπιστώνει πως εξίσου ικανοποιητικές είναι οι ακτές Ελλάδος και Ισπανίας, όπου καθώς επισημαίνεται, καθημερινά φτάνουν απαρατήρητοι από τις αρχές 500 βορειοαφρικανοί!
Στόχος των τζιχαντιστών η πρόκληση χάους στη Νότια Ευρώπη, καθώς αν αξιοποιηθούν έστω και μερικώς οι ολιγομελείς ομάδες που θα εισβάλλουν μαζί με λαθρομετανάστες σε ευρωπαϊκό έδαφος, τα χριστιανικά κράτη θα έρθουν αντιμέτωπα με τον τρόμο εντός των τειχών. Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας της απειλής είναι ότι βασικός πυλώνας του σχεδιασμού των τζιχαντιστών αφορά επιθέσεις στον εμπορικό στόλο στη Μεσόγειο που θα προκαλέσει τεράστια αναταραχή στο εμπόριο και στην οικονομία, με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις.
Αξίζει να επισημανθεί ότι η Κρήτη απέχει μόλις 200 μίλια από την πόλη Ντέρνα, το προπύργιο των τζιχαντιστών στη Λιβύη.
Επιπλέον, δέον όπως θυμηθούμε δηλώσεις λαθρομετανάστων στην Ελλάδα, ακόμη και εκείνων που τυγχάνουν της αναγνώρισης και νομιμοποίησης του ίδιου του ανθελληνικού κράτους (βλέπε πρόεδρο «πακιστανικής κοινότητας»), οι οποίοι απειλούσαν με ιερό πόλεμο αν δεν ικανοποιούνταν σειρά απαιτήσεών τους. Καθώς φαίνεται, διαμορφώνονται οι ιδανικές συνθήκες προκειμένου οι απειλές αυτές να λάβουν σάρκα και οστά, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή κατά την οποία τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου διακρίνονται για τη λαθρολαγνεία τους, ενώ κάθε πρόταση αντιμετώπισης του μείζονος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης χαρακτηρίζεται από τους ψευδοανθρωπιστές ως «ρατσιστική και ξενοφοβική».
 http://www.xryshaygh.com/