Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

ΤΟ "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΑΝ ΩΣ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ MEGA (ΒΙΝΤΕΟ)Ρεσιτάλ ψεύδους, παραπληροφόρησης, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και αυτογελοιοποίησης έδωσε σήμερα το κανάλι των νταβατζήδων Μέγκα στο μεσημεριανό του δελτίο ειδήσεων.
Στο ρεπορτάζ για την εορταστική διανομή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών και δόθηκαν τόνοι τροφίμων της Λαμπρής σε δοκιμαζόμενες οικογένειες Ελλήνων οι... έγκυροι και έγκριτοι δημοσιογράφοι του "Μεγάλου καναλιού" έκαναν λόγο για ακόμα ένα "παραδοσιακό ρατσιστικό συσσίτιο μίσους"!
Σας μεταφέρουμε κατά γράμμα το ρεπορτάζ του παραληρούντος Γιάννη Σωτηρόπουλου, το οποίο προκαλεί άφθονο γέλιο:
"Στο περιθώριο ενός ακόμη σόου και μάλιστα προεκλογικού με διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες, τηρώντας όπως φαίνεται την ξενοφοβική και ρατσιστική τους παράδοση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηλιγιάννη στο σταθμό Λαρίσης οι Χρυσαυγίτες βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος προκάλεσαν και πάλι με τις δηλώσεις τους, εξαπολύοντας νέα επίθεση στις δύο εφέτες ειδικές ανακρίτριες, την κα Κλάπα και την κα Δημητροπούλου, οι οποίες όπως ακούσαμε και νωρίτερα διαπίστωσαν κωλυσιεργία της Βουλής και ζήτησαν με έγγραφό τους επιτάχυνση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας στο θέμα της άρσης ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αλλά Λίνα αν μου επιτρέπεις να δούμε καλύτερα τι ακριβώς είπαν στις νέες τους προκλητικές δηλώσεις".

Και μετά ακολουθούν οι δηλώσεις Παναγιώταρου και Κασιδιάρη που είναι γεμάτες... πρόκληση, ρατσισμό και απειλές. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε: "Οι εντολείς των ανακριτριών τις "τσιγκλάνε" μαζί με όλους τους άλλους επίορκους δικαστικούς προκειμένου να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα αυτήν την πολιτική δίωξη που έχουν μάθει πια όχι μόνο στο πανελλήνιο, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι είναι μια άδικη πολιτική δίωξη και τίποτα παραπάνω". Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης από την πλευρά του δήλωσε: "Ευχόμαστε στις ανακρίτριες καλή Ανάσταση".
Τα σχόλια περιττεύουν...

http://www.xryshaygh.com/