Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. Γκιουλ: «Η Τουρκία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την Κριμαία ως ρωσική επικράτεια»

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ...
Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος της Κριμαίας και επιμένει στην μετατροπή της Κριμαίας σε αποστρατικοποιημένη ζώνη, δήλωσε  ο Τούρκος πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ σε συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, αναφέρει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων.
 Σύμφωνα με τον Ποροσένκο, η τουρκική πλευρά τον διαβεβαίωσε ότι και η ίδια περιμένει στο μέλλον να επιστρέψει η Κριμαία στην Ουκρανία.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, δήλωσε ότι υποστηρίζει την Ουκρανίας στην προσπάθειά της να αποκαταστήσει την τάξη στο έδαφός της και διαβεβαίωσε τον Ποροσένκο ότι η Τουρκία θα κάνει προσπάθειες για τη διατήρηση της ειρήνης στη Μαύρη Θάλασσα.

Ο Αμπντουλάχ Γκιουλ εξέφρασε  την ετοιμότητα του να στείλει Τούρκου παρατηρητές στις προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία, προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των εκλογικών δικαιωμάτων των Τατάρων της Κριμαίας.
 (echedoros-a.gr/)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr