Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

«Ευεργέτης» ο Σόρος και με τις ευλογίες του Μπουτάρη - Σκληρή απάντηση Τζιτζικώστα

Νέα εμφάνιση Σόρος ως «ευεργέτη» της χώρας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, με τις ευλογίες του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.
Ο Δήμαρχος της πόλης «καλοσώρισε» το πρώτο Κέντρο Αλληλεγγύης «Solidarity Now», της ΜΚΟ που ανήκει στον γνωστό «έμπορο των εχθρών» τον τραπεζίτη Τζορτζ Σόρος, επιτρέποντάς του ουσιαστικά να παρέμβει στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.
Ο κ. Μπουτάρης, έκανε μάλιστα και δηλώσεις, για την συνεργασία του με τον Ουγγροαμερικανοεβραίο επενδυτή.
"Επειδή έχω προσωπική αντίληψη για το ίδρυμα και την έδρα που έχει κάνει στα Σκόπια και την έχω προ πολλών ετών. Ο Σόρος δεν πήρε θέση ποτέ υπέρ των Σκοπίων ή υπέρ της Ελλάδας", τόνισε ο κ. Μπουτάρης.
Ο Δήμαρχος συνέχισε τονίζοντας επίσης πως:
"Ξέρω η πολιτική τοποθέτηση δεν εκφράζεται υπέρ του ενός ή υπέρ του άλλου. Την έχει για τον εαυτό του. Οι δράσεις που κάνει ο Σόρος καθαρά βοηθούν τις κοινωνίες να αναλάβουν μέρος της ευθύνης τους. Αυτό ξέρω εγώ κι επειδή τυγχάνει να ξέρω προσωπικά τον ίδιο τον Σόρος, μπορώ να σας διαβεβαιώσω προσωπικά εγώ για αυτό".

 Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο Γ.Μπουτάρης όσο και ο Γ.Καμίνης έχουν αποδεχτεί προσφορά πετρελαίου θέρμανσης από τον Τζορτζ Σόρος. Και είναι εύλογο να συμπεραίνει κανείς, μήπως το όλο σκηνικό «στήθηκε» σε μια προσπάθεια να «ξεπλυθεί» η εικόνα του Σόρος στην Ελλάδα;
Τι είναι το Solidarity Now
Το Solidarity Now είναι ένα δίκτυο ανθρώπων και οργανώσεων που συνεργάζονται για να βοηθήσουν όσους πλήττονται περισσότερο από την κρίση στην Ελλάδα, στα «χαρτιά».
Μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του Τζορτζ Σόρος για κατασκευή σπιτιών στους λαθρομετανάστες, αλλά και το ότι υποστήριξε πώς στους Έλληνες τους φταίει η κρίση και ξεσπούν σε αυτούς.
«Έχει γίνει αδικία σε βάρος της Ελλάδας. Οι Έλληνες το νιώθουν αυτό, είναι πληγωμένοι, είναι θυμωμένοι, νιώθουν πως έχουν φάει μία κλωτσιά, θέλουν να κλωτσήσουν κάποιον. Και δυστυχώς το κάνουν στους μετανάστες», είχε πει με προκλητικό τρόπο και ύφος.
Η οικονομική κρίση προκλήθηκε για να κερδοσκοπήσει ο κ. Σόρος και μερικές άλλες δεκάδες σαν και αυτόν που χρησιμοποιούν τους πολιτικούς για να κάνουν τα παιχνίδια τους.
Και μετά, δίνουν για φιλανθρωπίες μερικές χιλιάδες ευρώ για να εξαγνίσουν την ύποπτη δραστηριότητά τους.
Σκληρή απάντηση Τζιτζικώστα σε Σόρος και Μπουτάρη


"Οι Έλληνες είμαστε πολύ περήφανοι για να δεχτούμε ελεημοσύνη απο τις σκοτεινές δυνάμεις των κερδοσκόπων!"
Φανερά εκνευρισμένος και προβληματισμένος ήταν απο χθες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας απο την δουλοπρεπή συμπεριφορά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη απέναντι στον χρηματοδότη των Σκοπιανών Τζορτζ Σόρος που τώρα τελευταία μας το παίζει φιλέλληνας.
Μάλιστα παραλλήλιζε σε συνεργάτες του το παράδειγμα των ναζί, που προπαγάνδιζαν στην κατοχή ότι βοηθούσαν τα πεινασμένα παιδάκια!
Σε συνεργάτη του taxalia που τον ρώτησε για το θέμα, του είπε:
Οι Έλληνες είμαστε υπερήφανος λαός για να καταδεχτούμε την ελεημοσύνη σκοτεινών ανθρώπων που χρηματοδοτούν εδώ και δεκαετίες την άθλια προπαγάνδα των Σκοπιανών'