Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

H ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ) 
ΟΙ ΑΔΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τις προφυλακίσεις:Χούντα προδοτών: Στη φυλακή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τις ιδέες τους!
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πριν από λίγο από τους ανακριτές οι Συναγωνιστές - βουλευτές της Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Οι δύο Συναγωνιστές θα περάσουν το βράδυ στην ΓΑΔΑ και αύριο το πρωί θα μεταφερθούν στον Κορυδαλλό.
Ο βρώμικος πόλεμος του συστήματος ενάντια στο νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτος! Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν - Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται!
Σήμερα καταλύθηκε το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και η Λαϊκή κυριαρχία. Η εντολή για την προφυλάκιση των βουλευτών είχε δοθεί από τον Σαμαρά και την ανθελληνική χούντα του Μνημονίου.
Κανένα απολύτως στοιχείο δεν προέκυψε κατά των Συναγωνιστών Γερμενή και Ηλιόπουλου. Οι μόνες ερωτήσεις που δέχθηκαν αφορούσαν τις απόψεις, τις ιδέες και τις πολιτικές τους θέσεις.
Την ώρα που όλοι οι κλέφτες, οι απατεώνες και τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κυκλοφορούν ελεύθερα, ο Αρχηγός και 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στην φυλακή παράνομα και αντισυνταγματικά.
Σήμερα το σύστημα απέδειξε πως τρέμει το νόμιμο πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Καλούμε σύσσωμο τον ελληνικό λαό να στηρίξει αυτόν τον αγνό και ανιδιοτελή αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τα ξένα δεσμά.