Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Toύρκοι ακινητοποίησαν τρένο και έψαλλαν το εθνικό τους ύμνο εντός της Ελλάδας! Έχουν πάρει είδηση οι τούρκοι ότι μας κυβερνούν ευνούχοι.




Ομάδα Τούρκων βουλευτών και δημοσιογράφων με επικεφαλής τον υπουργό Υγείας της Τουρκίας, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, που είχαν προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να "προσκυνήσουν" το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ )που η κυβέρνηση Σαμαρά έκανε ... "μουσείο") για να τιμήσουν την ημέρα μνήμης για τον θάνατο του, σαν σήμερα το 1938, ακινητοποίησαν το τρένο του ΟΣΕ επί ελληνικού εδάφους στις 09:05 το πρωί σήμερα και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας  επί ελληνικού εδάφους! 
 
Κάθε τέτοια ημέρα οι Τούρκοι την ώρα που πιστεύεται ότι έφυγε από τη ζωή ο Ατατούρκ κάθονται σε στάση προσοχής όπου κι αν βρίσκονται, ό,τι κι αν κάνουν.

Σημειώνεται ότι το ταξίδι γινόταν μετά από πρόσκληση του «Συνδέσμου Αλληλεγγύης Δυτικής Θράκης».

Η ενέργεια αυτή, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Μιλιέτ", έγινε προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την "κωλυσιεργία των ελληνικών αρχών με στόχο να μην είναι στην ώρα τους στη Θεσσαλονίκη".

Το ίδιο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "Μιλιέτ" αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τις ελληνικές αρχές να καθυστερούν υπερβολικά για τον έλεγχο των διαβατηρίων.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μουεζίνογλου επικοινώνησε με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και λίγο αργότερα ξεκίνησαν για την Θεσσαλονίκη αλλά στις 09.05 ακινητοποίησαν το τρένο και άρχισαν  να ψάλλουν τον εθνικό του ύμνο!

Φταίνε οι Τούρκοι; Όχι! Φταίνε αυτοί που έκαναν μουσείο το σπίτι του μεγαλύτερου σφαγέα των Ελλήνων και κατοικούν στο Μαξίμου και στα βόρεια προάστια...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr