Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.Καμπούλ ο Πειραιάς! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αυτομαστιγώθηκαν μέρα μεσημέρι!

Για ακόμη μια χρονιά ο Πειραιάς μετατράπηκε σε Αφγανιστάν. Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος εκατοντάδες Σιίτες μουσουλμάνοι από πολλές περιοχές της Αττικής συγκεντρώθηκαν ston Πειραιά για να συμμετάσχουν στην Ασούρα, για να θρηνήσουν, δηλαδή, τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν.


Οι μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι και σταδιακά ξεκίνησαν να αυτομαστιγώνονται ξυπόλυτοι και ημίγυμνοι. Αυτή η ιδιαίτερα βίαιη χειρονομία πίστης και θρήνου, η οποία συνοδεύεται από λάβαρα και μοιρολόγια αποτελεί το αποκορύφωμα της γιορτής της Ασούρα «το Πάσχα των Σιιτών».

Οι αποτρόπαιες αυτές εικόνες δεν περιποιούν τιμή στην Ελλάδα, αφού οι φανατικοί Ισλαμιστές βγάζουν ελεύθερα δολοφονικά μαχαίρια και κοφτερές λάμες, προκειμένου να αυτομαστιγωθούν στο κέντρο μιας ευρωπαϊκής μεγαλούπολης, όπως ο Πειραιάς. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν συμβαίνουν ούτε επιτρέπονται αυτά...

Φέτος η συμμετοχή ήταν ακόμη μεγαλύτερη.