Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Πακιστανός λήστεψε θύμα τροχαίου την ώρα που ψυχορραγούσε!




Δε δίστασε να ληστέψει θανάσιμα τραυματισμένο οδηγό αυτοκινήτου στην Ηλεία ένας 33χρονος «οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν. Ο Πακιστανός περνώντας με ποδήλατο από δρόμο στην Ηλεία, βρήκε θανάσιμα τραυματισμένο 30χρονο, θύμα τροχαίου, και δεν δίστασε να ληστέψει το άτυχο θύμα του τροχαίου και αντί να επιχειρήσει να του προσφέρει βοήθεια, ακόμη  και στο ενδεχόμενο που μπορεί να αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρός,  δεν δίστασε να το ληστέψει.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος βρέθηκε χθες το πρωί θανάσιμα τραυματισμένος σε χαντάκι στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καρδιακαυτίου – Δήμητρας. Όπως έδειξε η έρευνα, ο 33χρονος Πακιστανός, περνώντας από το σημείο, είδε τον 30χρονο πεσμένο μετά από τροχαίο με μοτοσικλέτα και δεν τον βοήθησε. Αντ’αυτού, πήρε από τον 30χρονο άγνωστο χρηματικό ποσό, το κινητό του τηλέφωνο και τη μοτοσικλέτα του, ενώ έκρυψε κοντά στο σημείο του ατυχήματος το ποδήλατό του.

Η μοτοσικλέτα βρέθηκε σε ελαιοστάσιο στην περιοχή του Μάχου, κοντά σε στάβλο όπου κατοικούσε ο 33χρονος Πακιστανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν το κινητό του 30χρονου και 25 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Για απέλαση βέβαια ούτε λόγος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr