Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ : ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)
ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ  ΤΩΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΤΗΣ Ν.Δ.
Σαμαράς: “Ψήφο στους λαθρομετανάστες” - Καταστροφή για την Ελλάδα η ΝΔ
Η απεγνωσμένη άγρα ψήφων από τα παραπαίοντα κόμματα της συγκυβέρνησης τους οδήγησε στην υιοθέτηση του ανθελληνικού νέου μεταναστευτικού κώδικα που ως στόχο έχει την μετατροπή της χώρας σε άσυλο λαθρομεταναστών και την πλήρη διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού. Η περαιτέρω εξάπλωση  πληθυσμών λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων οδηγούν μαθηματικά στον αφανισμό του Έθνους, γεγονός που αφήνει παγερά αδιάφορους τους μνημονιακούς κρατούντες.  
Γράφει σχετικά η ιστοσελίδα defencenet.gr:
Η κυβέρνηση, υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ, ανοίγει διάπλατα τα σύνορα της χώρας στους λαθρομετανάστες με την εφαρμογή Νέου Μεταναστευτικού Κώδικα, με τον οποίο διευκολύνει  την χορήγηση αδειών διαμονής απαλείφοντας μια σειρά διαδικασιών και προϋποθέσεων που προϋπήρχαν για να διευκολύνουν την παραμονή τους στην Ελλάδα, ενώ πλέον θα χορηγείται και ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών! Π.χ. από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά απαλείφονται πάνω από 20 ενώ οι κατηγορίες αδειών διαμονής, μειώνονται από 50 σε 19 και πλέον τίθεται εξαιρετικά έντονα το θέμα της πληθυσμιακής αλλοίωσης, το οποίο είναι και το ζητούμενο γι΄ αυτούς που σκαρφίζονται τέτοιου είδους νομοσχέδια: Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να είναι εθνικά ομοιογενής χώρα για να περάσουν τα σχέδιά τους.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) Λεωνίδας Γρηγοράκος ανέφερε ότι με τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία θα δίνεται άδεια παραμονής στα παιδιά των νόμιμων μεταναστών επί μακρόν διαμενόντων! Όταν αυτά φθάνουν στην ηλικία των 18, θα μπορούν να καταθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία για τη χορήγηση ιθαγένειας! Είναι ο ίδιος που είχε ταχθεί υπέρ της "κολοβής" Βουλής, δηλαδή ότι "Μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα να λειτουργήσει η Βουλή και με 282 βουλευτές αν παραιτηθούν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου" όπως είχε ισχυριστεί!
Επίσης, με τη χορήγηση άδειας επί μακρόν διαμονής, οι νόμιμοι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν και σε άλλα κράτη της Ε.Ε. (αυτό απαραίτητα δεν είναι κακό, γιατί σίγουρα θα "ξεφορτώνονται" αλλού!). Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μάλιστα τόνισε ότι "Για πρώτη φορά η Ελλάδα αποκτά Μεταναστευτικό Κώδικα [...] Αντιμετωπίζουμε τα θέματα των μεταναστών δεύτερης γενιάς, στους οποίους παρέχουμε τα δικαιώματα των επί μακρών διαμενόντων στην Ελλάδα".
To ότι σε 30 χρόνια από σήμερα, βάσει τους ρυθμού των γεννήσεων των Ελλήνων και των λαθρομεταναστών, θα έχει επέλθει πλήρης πληθυσμιακή αλλοίωση και διαγραφή του ομοιογενούς τριπτύχου "γλώσσα, θρησκεία, ήθη και έθιμα" που συνιστούν ένα Έθνος, δεν μοιάζει να απασχολεί κανένα. Απλά ψηφοφόρους ψάχνει το ΠΑΣΟΚ. Έστω αλλοεθνείς. Κάνοντας και εργολαβίες σε ξένα συμφέροντα, βέβαια. Κάποιος να τους σταματήσει... Υπάρχει;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.xryshaygh.com/