Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ντρέπομαι που ψήφιζα ΝΔ: Στα σχολεία μαθαίνουν τα παιδιά μας πως να μισούν την φυλή και την πατρίδα τους!

 
 
Είμαι γονέας μιας μαθήτριας της Α΄ Τάξης του Γυμνασίου. Σήμερα Παρασκευή, οι μαρξιστές ινστρούχτορες που λυμαίνονται τα σχολεία με την ανοχή της ψοφοδεξιάς του συνοδοιπόρου των κομμουνιστών φον Αντωνάκη -Κερένσκι, στο μάθημα «Θέματα Ερευνητικών Εργασιών» υποχρεώνουν τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες να αναπτύξουν τα ακόλουθα θέματα (αντιγράφω κατά λέξη από τη φωτοτυπία που τους μοίρασαν):

«Απλά αντιρατσιστικά μαθήματα

Οι μαθητές θα κατανοήσουν την έννοια του ρατσισμού, τα αίτια που τον συντηρούν και τις συνέπειές του. Θα αναδειχθεί η δυνατότητα ενός δημοκρατικού και συνεργατικού σχολικού περιβάλλοντος καθώς και η σπουδαιότητα της ισοτιμίας των σχέσεων μεταξύ των μαθητών.

Το πολύχρωμο σχολείο

Οι μαθητές θα συνειδητοποιήσουν ότι μόνο όταν καταρρίπτονται οι έννοιες των προκαταλήψεων και των στερεοτύπων και αξιοποιούνται τα πολιτισμικά κεφάλαια όλων των μαθητών, το πολυπολιτισμικό σχολείο του 21ου αιώνα γίνεται ένα ανοιχτό σχολείο, που στηρίζεται στην ισότητα και τη σπουδαιότητα της διαφορετικότητας ενισχύοντας τις γλωσσικές και πολιτισμικές αλληλεπιδράσεις».

(ΥΓ): Ειλικρινά ντρέπομαι που κάποτε ψήφιζα την ΝΔ, αυτό το ανθελληνικό κόμμα των υποταγμένων στον κομμουνισμό!

Γιάννης Μιχαλόπουλος – Πειραιάς