Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

2800 ΕΥΡΩ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ 4ΧΡΟΝΗ...ΕΙΧΕ "ΓΕΝΝΗΣΕΙ" 7 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ!!!!

Ρομά απήγαγαν κοριτσάκι και εισέπρατταν επίδομα 2800 ευρώ για 14 παιδιά!(τα 10 ανύπαρκτα)

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση πως ένα ανήλικο ξανθό κορίτσι ζούσε σε καταυλισμό  στα Φάρσαλα χωρίς να έχει καμία συγγενική σχέση μαζί τους.
Η υπόθεση ξεκίνησε από ανώνυμο τηλεφώνημα στην ΕΛ.ΑΣ στο οποίο καταγγέλθηκε πως το ανήλικο κορίτσι δεν έχει καμία σχέση με τους Ρομά όπου ζει μαζί τους και στη συνέχεια ακολούθησε έφοδος της αστυνομίας στον καταυλισμό στα Φάρσαλα. Εκεί μια γυναίκα και ένας άνδρας ισχυρίστηκαν πως η 4χρονη είναι η κόρη τους, ωστόσο όταν προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα υποστήριξαν πως δεν είναι η βιολογική τους κόρη, αλλά τους την έδωσε για υιοθεσία μια γυναίκα η οποία γέννησε στον καταυλισμό των ρομά και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.
Παράλληλα, ο εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια τεστ DNA,
προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποια περίπτωση το ξανθό κορίτσι να έχει κάποια σχέση με τους ρομά και επιβεβαιώθηκε πως το ανήλικο κορίτσι δεν έχει απολύτως καμία βιολογική σχέση με το ζευγάρι. Η μικρή, έχει ψελλίσει κάποιες ελληνικές λέξεις, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ έχει αποστείλει την φωτογραφία της σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει απαχθεί από κάποια ξένη χώρα.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι ρομά όταν άρχισαν να πιέζονται έδωσαν και άλλες εκδοχές. Η γυναίκα ανέφερε μια φορά ότι βρήκε τη μικρή έξω από σούπερ μάρκετ, σε άλλο σημείο ότι την έκανε με έναν Καναδό ξανθό γαλανομάτη και στη συνέχεια ότι την αγόρασε από έναν Βούλγαρο. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι των ρομά δηλώνει πως έχει 14 παιδιά και έπαιρνε επίδομα 2.800 ευρώ. Οι αστυνομικοί έχουν βρει μόνο τα 4 (μαζί με το κοριτσάκι) και συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν τι πραγματικά έχει συμβεί.
Πάντως, για τα υπόλοιπα παιδιά που φέρεται να έχει το ζευγάρι , οι αστυνομικοί εκτιμούν πως δεν υπάρχουν τόσα παιδιά, απλά οι γονείς είχαν πλαστά πιστοποιητικά, προκειμένου να μπορούν να λαμβάνουν τα ανάλογα επιδόματα. Αυτό φαίνεται πως επιβεβαιώνει και η δικηγόρος του ζευγαριού, η οποία σημείωσε χαρακτηριστικά πως "γίνονται πολλά παράνομα πράγματα για τα επιδόματα του κράτους"
Μάλιστα, με αυτές τις οικογενειακές μερίδες «εμφανίζεται» η 40χρονη "μητέρα", μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε μηνών, το έτος 1993 (από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο), να έχει γεννήσει τρία παιδιά και σε ακόλουθο χρονικό διάστημα τρεισήμισι μηνών (από τον Οκτώβριο του 1994 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1995) να έχει γεννήσει άλλα τρία παιδιά.
xryshaygh-newsbomb