Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Αναστάτωση στους ψευτοδημοκράτες :Προηγείται με διαφορά ο Κασιδιάρης για Δήμαρχος της Αθήνας!
Αναστάτωση στα κόμματα έχει προκαλέσει δημοσκόπηση που φέρνει πρώτο τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές για την Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ηλίας Κασιδιάρης προηγείται με 37%, ενώ ακολουθεί ο Νίκος Δένδιας με 23%.

Η επιλογή του Δενδια στηρίχθηκε κατά πολύ στην επιχείρηση ”Ξένιος Ζευς”, και στην απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας, κρίνοντας έτσι πως θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Ηλία Κασιδιάρη με ριζοσπαστικές πολιτικές.

Αν συνεχιστούν όμως αυτά τα ποσοστά, η Νεα Δημοκρατία σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Μάκη Βορίδη που και αυτός μπορεί να διεμβολίσει τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο,
και ο οποίος δεν έχει αξιοποιηθεί σε υπουργική θέση.

Όλα θα ανατραπούν εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την Γιάννα Αγγελοπούλου να κατεβαίνει για Δήμαρχος της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Έθνος της Κυριακής η Σιδηρά Κυρία της Ολυμπιάδας θέλει να επιστρέψει στην πολιτική, και σκέφτεται να το κάνει με τον πιο εμφατικό τρόπο, δηλαδή το Δήμο της Αθήνας.

Μάλιστα τόσο από τη Ν.Δ όσο και από το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν διαρροές πως θα στήριζαν την υποψηφιότητα της Γιάννα Αγγελοπούλου, αφού συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα.

Σημαντικότερο όλων είναι πως με την υποψηφιότητα της Γιάννας αποφεύγεται η σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, και θα είναι ευκολότερες οι μεταφράσεις στο εκλογικό αποτέλεσμα, όποιο και εαν είναι αυτό.  
makeleio.gr