Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Α. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ.

1152921504606869975 



Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ κ. Αλέξης Ηρακλείδης μιλά για εθνοκάθαρση των Τούρκων από τους Έλληνες το 1919 και δηλώνει ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας.
 ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΡΟΝΕΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ…
SMIRNI7


«Υπάρχουν γεγονότα τα οποία εάν τα διάβαζε ένα παιδί ή και ένας μεγαλύτερος θα αισθανόταν ντροπή που είναι Έλληνας.
Η επίθεση, το 1919, κατά τη Μικρασιατική Εκστρατεία έγινε από τους Έλληνες οι οποίοι έκαναν μεγάλα έκτροπα. Σκότωναν παιδιά, γυναίκες, βίαζαν. Καίγανε το ένα χωριό και τη μια κωμόπολη μετά την άλλη. Ουσιαστικά έγινε εθνοκάθαρση εναντίον των Τούρκων, περίπου ό,τι έκαναν οι Σέρβοι στη Βοσνία. Οι Έλληνες ήταν οι επιτιθέμενοι. Φωτιά και μπούρμπερη έως την Άγκυρα. Σκοτώνουν, σφάζουν, η απόλυτη φρίκη, η απόλυτη ντροπή. Ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας. Εθνοκάθαρση σημαίνει ότι δημιουργείς τις συνθήκες εκείνες που αναγκάζεις έναν άλλο λαό να φύγει από έναν τόπο. Το ότι φύγαμε εμείς δεν ήταν επειδή μας έκαναν εθνοκάθαρση οι Τούρκοι αλλά επειδή τους προκαλέσαμε. Όσο για τη “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, στον ΟΗΕ μόνο εμείς χρησιμοποιούμε τον όρο FYROM. Όλοι οι άλλοι λένε “Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Ακόμα και για την Κύπρο δεν χρησιμοποιείται ο όρος “ψευδοκράτος” αλλά εντός εισαγωγικών “Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”».

ΥΓ: ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΚΟΜΑ!!! ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ceb3ceb5cebdcebfcebacf84cebfcebdceafceb1-cf80cebfcebdcf84ceafcf89cebd2
A.A.E.
Πηγή: zoopark.gr