Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ "ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΑ"


ΔΕΝ ΤΗΝ  ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ  ΟΤΙ Ο "ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ" ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΑΝ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ" ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
Για το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή» μίλησε η γνωστή ηθοποιός Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, η οποία δήλωσε πως «ντρέπεται σαν Ελληνίδα» για την ύπαρξη του ακροδεξιού κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου και εξέφρασε τον φόβο της «για την άνοδο του νέου ναζισμού».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό του Γιάννη Βίτσα «ΕΓΩ», η κ. Καραμπέτη σχολιάζοντας την Χρυσή Αυγή,
δήλωσε «φοβισμένη από την άνοδο του νέου ναζισμού» ενώ σχολίασε ως «απαράδεκτο» το γεγονός πως το ακροδεξιό κόμμα εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο και μάλιστα με υψηλά ποσοστά.

Κλείνοτας, η γνωστή ηθοποιός σημειώνει πως «Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα που ήμαστε, υποτίθεται, η χώρα που δημιούργησε τον "Ξένιο Δία", να φτάνουμε στο όριο να χαρακώνουμε τα πρόσωπα παιδιών, επειδή δεν μας αρέσει το χρώμα τους. Πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει και να απομονώσει αυτά τα μορφώματα και σε τυχόν επόμενες εκλογές να τους στείλει από εκεί που ήρθαν».