Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΘΑ "ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ" ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ - ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.


ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥΣ" ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΒΑΛΕ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Aπο stoxo.gr :TA ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ... ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ...!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011:
Εφημερίδα "Στόχος" - Αρ. Φ. 523 - 2/12/11) ΠΑΡΕΑ ΜΕ “ΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ...
Φανατικός οπαδός της Μαρίας Ρεπούση και ψηφοφόρος του Φώτη Κουβέλη είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος του Λουκά Παπαδήμου, γνωστός δημοσιογράφος του «Συγκροτήματος Λαμπράκη», Παντελής Καψής!
Παρά το γεγονός ότι όλοι θεωρούν τον μεγαλοδημοσιογράφο Καψή... «βαμμένο Πασόκο», ο «Στόχος» αποκαλύπτει σήμερα ότι ο πρεσβύτερος υιός του πρώην αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών του Ανδρέα Παπανδρέου, Γιάννη Καψή, υπήρξε παραδοσιακός ψηφοφόρος του ΚΚΕ εσωτερικού, κατόπιν του Συνασπισμού της Αριστεράς και τώρα της «Δημοκρατικής Αριστεράς» του Φώτη Κουβέλη!..

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά: Πρίν από 3,5 χρόνια, την Παρασκευή 10 Απριλίου του 2008, οι αναρχοαριστερές εκδόσεις «Βιβλιόραμα» παρουσίασαν στην ΕΣΗΕΑ το διαβόητο βιβλίο Ιστορίας της Έκτης Δημοτικού της Μαρίας Ρεπούση, προκειμένου να κυκλοφορήσει κανονικά στο εμπόριο, αφού μέχρι τότε το εξέδιδε ο ΟΕΔΒ σαν σχολικό εγχειρίδιο και ήδη είχε αποσυρθεί από τα σχολεία μετά τις γνωστές αντιδράσεις που προκάλεσε λόγω του Ανθελληνισμού του.





 Κεντρικός παρουσιαστής σε εκείνη την εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ (όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κατ' αποκλειστικότητα ο "Στόχος") ήταν ο Παντελής Καψής, τότε Διευθυντής των "Νέων" του Λαμπράκη.

Η αίθουσα της ΕΣΗΕΑ ήταν γεμάτη από κορυφαία στελέχη του ενωμένου τότε Συνασπισμού της Αριστεράς, με επικεφαλής τον ίδιο τον Φώτη Κουβέλη. Στο πάνελ των παρουσιαστών, εκτός από τον Καψή ήταν και ο πνευματικός πατέρας της Μαρίας Ρεπούση, καθηγητής της Ιστορίας στο Αθήνησι, Αντώνης Λιάκος.

Παρά το γεγονός ότι η αίθουσα της ΕΣΗΕΑ ήταν ασφυκτικά γεμάτη με στελέχη του Συνασπισμού, υπήρξαν αντιδράσεις για το βιβλίο της Ρεπούση από μεμονωμένους ακροατές, τους οποίους φρόντισε να βάλει στην θέση τους με ιδιαίτερα σκαιό και ειρωνικό τρόπο ο Παντελής Καψής, ο οποίος δήλωσε φανατικός οπαδός της επιστήμονος (sic!) Μαρίας Ρεπούση. Μάλιστα, όταν κάποιος από τους ακροατές τον ρώτησε πως εξηγείται το γεγονός να μήν υπάρχει στην αίθουσα ούτε ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και η παρουσίαση να γίνεται από έναν Πασόκο δημοσιογράφο, ο Παντελής Καψής αρνήθηκε ότι είναι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ. Έσπευσε μάλιστα να δηλώσει ψηφοφόρος του παριστάμενου Φώτη Κουβέλη, στο κόμμα του οποίου ανήκει σήμερα και η ίδια η Μαρία Ρεπούση, ως Τομεάρχης Παιδείας!.. Εύγε, κύριε Παπαδήμο: Καταφέρατε να μάς φορτώσετε σαν κυβερνητικό εκπρόσωπο έναν δεδηλωμένο οπαδό της διαβόητης Μαρίας Ρεπούση και ψηφοφόρο της "Δημοκρατικής Αριστεράς" του Φώτη Κουβέλη. Άραγε, τα στελέχη του ΛΑΟΣ που τόσο αγώνα έκαναν για να αποσυρθεί το βιβλίο της Ρεπούση, δέχονται να τους εκπροσωπεί στην Κυβέρνηση Παπαδήμου ένας Ρεπουσικός αριστερός μεγαλοδημοσιογράφος; 

Μικρή Λεπτομέρεια: Ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε από την εκπομπή του στο "Τηλεάστυ" ότι ο Λουκάς Παπαδήμος του τηλεφώνησε προσωπικά για να τον ρωτήσει αν δέχεται ως κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Παντελή Καψή, και ο Καρατζαφέρης του απάντησε πως δέχεται μετά μεγάλης χαράς! Ε, ρε γλέντια...

(Στις φωτογραφίες μπορείτε να καμαρώσετε και τον φορέα των "Ιών" της Ελευθεροτυπίας Κωστόπουλο, αλλά και την Ρεπούση να κάθεται στην πρώτη σειρά δίπλα  στον υπέργηρο Κώστα Φιλίνη, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ εσωτερικού)

Δήμητρα Μυλωνά
("ΣΤΟΧΟΣ", αρ.φ.523)