Κυριακή 12 Μαΐου 2013

O ΜΕΓΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ;


Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ; ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ (ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ) ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. 
iefimerida.gr
Ισχυρές φήμες για προσέγγιση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τη Νέα Δημοκρατία
Πληθαίνουν οι ενδείξεις και πυκνώνει η φημολογία για επιστροφή του προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία, με πρώτο βήμα την παρουσία του στο συνέδριο της κυβερνώσας παράταξης, στο τέλος Ιουνίου.
Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στην εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής»,
ο κ. Καρατζαφέρης όχι μόνον θα αποδεχθεί την πρόσκληση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να παραστεί στις εργασίες του συνεδρίου αλλά και θα συναντηθεί μαζί του προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες σταδιακής επανένταξής του στη Νέα Δημοκρατία με ορίζοντα τις επόμενες εκλογές.
Σύμφωνα μάλιστα με τη δήλωση του ίδιου του κ. Καρατζαφέρη, «το συνέδριο της ΝΔ δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα συνέδριο που θα χαράξει προοπτική μιας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου. Η ''μία από τα ίδια'' θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους».
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ....Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΜΩΣ.
 skeftomasteellhnika.blogspot.gr
Η ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Του Γιώργου Κρικόπουλου
Η τριαδική κομματική συγκυβέρνηση (Νέα Δημοκρατία-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) σπαράσσεται στο εσωτερικό της με τις δημόσιες πλέον αντιπαραθέσεις των ομάδων τους , (για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων-ρουσφέτια στον ΟΑΕΔ κ.α) άνευ αρχών και αξιών , αυξάνοντας την αναξιοπιστία τους.Στην ουσία έχει επέλθει διάσπαση των τριών κομμάτων. Τυπικά όμως κρατούνται από τις καρέκλες τις εξουσίας , αλλά δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί...
ώστε να στηθεί το νέο ελεγχόμενο πολιτικό σκηνικό. Με άλλα λόγια υλοποιείται και στη χώρα μας το ίδιο ακριβώς μοντέλο που εφαρμόστηκε σε άλλες χώρες του Νότου,ώστε μέσα από το νέο κατευθυνόμενο πολιτικό σκηνικό να διαμορφώσουν τα κατάλληλα πολιτικά σχήματα, που θα επιτρέψουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τη διάλυση του κράτους ,συρρικνώνοντας την μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της πατρίδος,και θα ακολουθήσουν την οικονομική, εξωτερική πολιτική,με άλλο μανδύα που ζούμε σήμερα.
Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ο ιστορικός ρόλος ,που καλείται να διαδραματίσει σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές της χώρας μας ο ΛΑ.Ο.Σ . Αυτό γιατί ο ΛΑ.Ο.Σ ως ανεξάρτητος ,αδέσμευτος και γνήσιος πατριωτικός φορέας μπορεί με την στήριξη του Ελληνικού Λαού να ανατρέψει τα παραπάνω νέα κατευθυνόμενα πολιτικά σχέδια των ισχυρών δυνάμεων και των τραπεζικών ελίτ.
Μπορεί ο ΛΑ.Ο.Σ με τον Ελληνικό λαό να γίνει ο καταλύτης των ξενοκίνητων πολιτικών εξελίξεων που υφαίνονται εις βάρος της χώρας και των πολιτών της.
Giorgos Krikopoulos

1 σχόλιο:

  1. αυτον τον γελοιο, τον τελειωμένο πολιτικάντη, τον «κονφερασιέ» και ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ θα πρεπει να τον λεμε στο εξης ΚΑΡΑΝΖΑ...ΣΥΜΦΕΡΗ!!!
    ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
    (ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.