Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

"ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.


Μέτρα στήριξης των ελληνικών οικογενειών ζητεί από την κυβέρνηση η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων εν όψει του αυριανού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Οικογένειας.
Όπως τονίζουν οι πολύτεκνοι, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, «βρίσκει την οικογένεια και ιδιαίτερα την πολύτεκνη σε ακόμη χειρότερη θέση, τόσο από τη γενικευμένη φτώχεια της χώρας όσο και από σωρεία παράλογων νομοθετημάτων», όπως η πλήρης κατάργηση του αφορολόγητου για κάθε παιδί της οικογένειας, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ίδιες για τους άγαμους και τους πολύτεκνους, και η κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων.
«Η στήριξη της οικογένειας δεν είναι δαπάνη, είναι επένδυση στο μέλλον της χώρας», υπογραμμίζει η Συνομοσπονδία, προσθέτοντας ότι η ειδική μέριμνα για την πολύτεκνη οικογένεια, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, πρέπει να γίνει πράξη , καθώς, διαφορετικά «δεν θα υπάρξει αύριο στην πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.