Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ" .ΤΑ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ" ΕΠΟΝΤΑΙ...


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 
Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΡΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. 
ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ" ΗΘΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ,
ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΠΟΙΟΥΣ;;
ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ AYTOYΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ  ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΠΡΟΤΟΥ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΤΕΙΣ ΚΑΚΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ...ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.