Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΜΑΚΕΛΕΙΟ...ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ.


ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ" .ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ. 
Οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι δέχθηκαν χτυπήματα στο κεφάλι, την ώρα που βρίσκονταν στα κρεβάτια τους, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Κτίσματα Πωγωνίου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο οποίος διενήργησε αυτοψία.
Οι άτυχοι ηλικιωμένοι, 73 και 72 ετών, αν και είχαν φροντίσει να θωρακίσουν το σπίτι τους με κάγκελα στα παράθυρα, δεν είχαν ασφαλίσει την πόρτα της εισόδου, από την οποία μπήκε ο Αλβανός δράστης.
Το έγκλημα τοποθετείται γύρω στις 10 μ.μ.  Όπως όλα δείχνουν,
ο κακοποιός μπήκε στο σπίτι σκότωσε και άρπαξε τα κλειδιά του αγροτικού αυτοκινήτου με το οποίο προκάλεσε τα ξημερώματα τροχαίο ατύχημα στα Γιάννενα.
Το γεγονός ότι ο δράστης εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο σημείο του ατυχήματος και εξαφανίστηκε, οδήγησε τις αστυνομικές έρευνες στην αποκάλυψη του εγκλήματος.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το φορτηγό αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο στα Γιάννενα, είναι ιδιοκτησίας του 72χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος, ενώ τα χαρακτηριστικά του άγνωστου οδηγού του, ο οποίος το εγκατέλειψε, προσομοίαζαν με τα χαρακτηριστικά του δράστη, που νωρίτερα, είχε εισβάλει οπλισμένος στο καφενείο στα Κτίσματα Ιωαννίνων.
Κάτοικοι του ακριτικού χωριού Κτίσματα, έζησαν εφιαλτικές στιγμές μέσα στο καφενείο, αργά χθες τη νύχτα, από τις απειλές οπλισμένου με δύο χειροβομβίδες κακοποιού. Όπως καταγγέλλουν, εισέβαλε στο καφενείο και τους ζητούσε με απειλές χρήματα. Όταν οι πιο ψύχραιμοι τον καταδίωξαν πέταξε εναντίον τους μία αμυντική χειροβομβίδα η οποία όμως δεν εξερράγη. Πριν από λίγο πυροτεχνουργοί του Στρατού με ελεγχόμενη έκρηξη την εξουδετέρωσαν.
Λίγο πριν της 10 χθες το βράδυ ο Αλβανός φονιάς εμφανίζεται εξω απο το καφενείο των κτισμάτων του ακριτικού Πωγωνίου των Ιωαννίνων. Σήμειωτέον οτιπαρο ολίγων ημερών, κάτοικοι απο γειτονικά χωριά είχαν εκφράσει δημοσίως την αγανάκτησή τους για τα αφύλακτα χωριά και τα στρατόπεδα που κλείνουν στα διπλανά στα χωριά. Εδώ μπορεί ακόμα και να θιχτεί η απώλεια συνοριοφυλάκων απ την ελληνοαλβανική μεθώριο, αφου στέλνονται στον Έβρο για την πάταξη την ακραίας λαθρομετανάστευσης που πλήτει ολόκληρη την χώρα. 
Ο Αλβανός φονιάς φορώντας κουκούλα και μια τσάντα στη πλάτη, πρώτα χαιρέτησε τις γυναίκες που καθότανε έξω απ το καφενείο και κατόπιν μπήκε μέσα, μόλις κάθησε λίγο.. σηκώθηκε όρθιος και  με μια απ ασφαλισμένη χειροβομβίδα στο ενα χέρι και μια άλλη στο τραπέζι και φώναξε δυνατά...  ''τα λεφτά.. τα κινητά στο τραπέζι γιατι θα σας τινάζω ολους στον αερα''...επικράτησε τρόμος και νεκρική σιγή. 

Προσπάθησαν να του πούνε κανα δυο κουβέντες για να τον καλμάρουν μερικοί απ τους περίπου 20 θαμώνες του μαγαζιού και εκείνη τη στιγμή ενας μικρός πετάχτηκε εξω απ το καφενείο.. Ο Αλβανός φονιάς κινήθηκε προς την πόρτα και εκει τον στρίμωξαν, ο μαγαζάτορας και δυο άλλοι,  όμως τους ξεγλίστρησε και με την χειροβομβίδα στα χέρια βγήκε απ το καφενείο αρπάζοντας μια γυναίκεια τσάντα.. ο μαγαζάτορας με τους άλλους δυο χωριανους τον πήραν στο κυνήγι, πετώντας του μια πλαστική διαφημιστική πινακίδα (παγωτών) στα πόδια για να τον ακινητοποιήσουν... εκείνος τοτε γύρισε και φώναξε πάλι... ''θα σας φάω''.. τους πέταξε την απ ασφαλισμενη χειροβομβίδα μπροστά στα πόδια τους και για καλή τους τυχη η χειροβομβίδα ΔΕΝ έσκασε... 

Εκεί τέλειωσε η καταδίωξη των χωριανών, αφου τελικα τους ξεφυγε και στα παρακάτω στενά μπήκε σε ενα σπίτι... Κλείνοντας να πούμε ενα μεγάλο 'εύγε' στην γιαννιώτικη ομάδα ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος) αφού ο αλβανός έκανε ατύχημα μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων με το κλεμμένο αγροτικό του δολοφονηθέντα υπερήλικα απ τα κτίσματα, μαζί με αλλες τρεις  χειροβομβίδες... έτσι με πραγματική αυτοθυσία όρμηξαν καταπάνω στο Αλβανό φονιά λιγο πιο εξω απ τα Γιάννενα και έδωσαν τέλος στην μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση και στην πρωτοφανείς αλβανική τρομοκρατία που έζησε ολόκληρη η πόλη, σήμερα Κυριακή...
ioannina-today.blogspot.gr/
Δραπέτης των Τρικάλων ο δολοφόνος των Ιωαννίνων
Η χειροβομβίδα που πέταξε έξω από το καφενείο ο κακοποιός, ήταν ρωσικής προέλευσης και αμυντικού τύπου, όμοια με αυτές που έχουν χρησιμοποιήσει οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και με αυτές που βρέθηκαν στην κατοχή του Αλβανού δραπέτη Λίτα, όταν συνελήφθη μετά την απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να είναι σχεδόν σίγουροι πως ο αδίστακτος κακοποιός είναι ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων κι ότι αναζητεί τρόπο να περάσει στην Αλβανία. Το αγροτικό, η τσάντα και η χειροβομβίδα εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα, ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητά του.

1 σχόλιο:

  1. MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥ,ΚΟΣΟΒΑΡΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Α Κ Ο Μ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!!!ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΤΗΝΟΣ,ΦΟΝΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?ΩΣ ΠΟΤΕ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ?ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΩ,'Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ,ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ,Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΧΟΤΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΚΕΙ.ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
    ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.