Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΑΥΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ- ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡ. ΣΧΟΛΕΣ


Στήριξη του “Γένους” κατά την εκδίκαση από το ΣτΕ

Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 09:00, οι στρατιωτικοί διοργανώνουν συγκέντρωση έξω από το κτίριο του ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49) για να φωνάξουν την αντίθεση τους στην κατάργηση του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ!
Συζητείται στις 17 Μαΐου η προσφυγή επτά στρατιωτικών στο ΣτΕ για τη διατήρηση του Γένους ως προϋπόθεσης για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. Οι στρατιωτικοί λένε «όχι» στην κατάργηση του γένους, αφού… υποστηρίζουν πως έτσι ο κάθε μετανάστης, που αποκτά την ελληνική υπηκοότητα, θα μπορεί να εισέρχεται στα ΑΣΕΙ. Όπως αναφέρεται, η κατάργηση του γένους είναι αντίθετη στους Στρατιωτικούς Κανονισμούς που προβλέπουν ότι «Η εθνική και ηθική διαπαιδαγώγηση, η οποία εγείρει το εθνικό αίσθημα και την προς την Πατρίδα και τα εθνικά ιδεώδη αγάπη και αφοσίωση, πρέπει να αποτελεί το διαρκές μέλημα τον διοικητή. Αυτός λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη της διάβρωσης του εθνικού φρονήματος των ανδρών της μονάδας»
(ΣΚ 20-2, άρθρο 5, παράγρ.5).Πάντως, ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου, θέση κατά της κατάργησης του γένους ως προϋπόθεσης για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές πήρε και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Μιχάλης Κωσταράκος ο οποίος με tweet του ανέφερε πως: «Ήρθε χρονικά η στιγμή να ρυθμίσουμε νομοθετικά το θέμα του γένους των εισακτέων στις Στρ. Σχολές. Επιβάλλεται να είναι Έλληνες το γένος».
Οι στρατιωτικοί διοργανώνουν συγκέντρωση την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 και ώρα 09:00, έξω από το κτίριο του ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49) για να φωνάξουν την αντίθεση τους στην κατάργηση του γένους.

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές:

(Το ΧΩΝΙ 12/05/2013 – Σ.Λ.)__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

Επτά φορείς αποστράτων συμπαρατάσσονται την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Μαΐου 2013 ώρα 09:00  για να στηρίξουν το θέμα του γένους, ως προϋπόθεσης συμμετοχής των υποψηφίων στις εισαγωγικές εξετάσεις των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκαπιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), που θα εκδικασθεί από την ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την Παρασκευή 17 Μαϊου 2013.

Διαβάστε την ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ


1 σχόλιο:

  1. οι ενεργειες των 300σιων προδοτων εντος της βουλης και τα κακουργηματικου χαρακτηρα νομοσχεδια που οι πουλημενοι προδοτες φερνουν μεσα στη βουλη προς ψηφιση , ειναι παρανομες καθως αφενός η πατριδα τελεί υπο την κατοχη του εχθρου και των 300σιων δοσίλογων αφετέρου δε και κυρίως , το συνταγμα εχει καταλυθει ΜΕ ΤΑ .........__________-Ο Π Λ Α __________. ΔΕΙΤΕΤΟ .Διστυχώς επειδή ο κόσμος ειναι ψεκασμένος απο τα χημεικά , εχει νεκρώσει. Και δέν διαθέτει πλέον τη διανοητηκή ικανοτητα να αντιληφθει οτι το συνταγμα το'χουν καταλυσει με τα όπλα ... Και οτι την εσχατη προδοσια την διεπραξαν ΕΠΙΣΗΜΩς ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩς ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ στις 24\11\2011 οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις . Οι οποίες μαλιστα , ειναι και ΟΠΛΗΣΜΕΝΕς . η χα που το παιζει πατριώτησα , ΣΙΩΠΑ και εμμεσα συνεργαζεται με τα πουλημενα τομαρια της αριστερας .
    ΖΗΤΑΜΕ απο τις ενοπλες δυναμεις ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΜΑς ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΛΗΣΜΟ
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
    Τα δικαστηρια σήμερα στην Ελλάδα ,αναλογα με εκεινα επι γερμανικης κατοχης του 40, στερουντε νομιμοτητας συγκρότησής των ,καθώς ποτέ ο εχθρος και εισβολέας δεν προκειτε να καταδικάσει τους προδοτεςτου . .
    Γιαυτο και τις εκδικαζουμε εμεις οι νομιμοι ελληνες πολιτες τις υποθεσεις που εχουν να κανουν με το κακουργημα της εσχατης προδοσίας . Οπου με την παρακατω ιερη δηλωση -καταγγελια -καταδίκη την οποια καταθετουμε εθνικα και διεθνως προς πασα ενδιαφερομενη αρχη, ενεργοποιουμε και θέτουμε σε εφαρμογη το αρθρο 120 και την εθνικα και διεθνως νόμιμη και δίκαιη πλεον αντίστασή μας . .(η επίσημη ενεργοποίηση του 120 , εκτός των άλλων σημαίνει και νομιμη οπλοκατοχή ) .
    Πειτε λοιπόν σεκεινους που εξακολουθούν να καταθέτουν μηνυσεις εσχατης προδοσιας , οτι σε περιόδους κατοχης και υποδουλωσης όπως ετουτη που δυανείουμε τώρα, δεν εκδικαζοντε αυτου του περιεχομενου δικαστικές υποθέσεις . ________ τουτα εδω καταθετουμε .(Επειδή κυριε εισαγγελευ ακόμη και με το Άρθρο 36 του κώδικα της ποινικής δικονομίας, όπου σε περιόδους ειρήνης και δημοκρατίας, για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα ποινικα αδικιματα και κυβερνητικά εγκλήματα όπως εκεινο της εσχατης προδοσιας, επιλαμβάνεται και ξεκινά η ποινική διαδικασία έγκαιρα και δέν χρειάζεται η άδεια της βουλής ,το γεγονος οτι δέν εχει ξεκινησει , επιβεβαιωνει οτι η πατριδαμας βρισκεται επισημα υπο την κατοχη του εχθρου και οτι οφείλουμε να αντισταθούμε ..Κυριε εισαγγελευ, ζητώ να αφαιρεθεί άμεσα το όνομα μου από τα τηρουμενα βιβλία των καλπεων (και δηλώνω οτι το αφαιρώ εγώ με ετούτη εδώ την επίσημη δήλωσή μου). .Καταγγέλω εκεινες τις εκλογές καθως δηλωνω οτι στις 17Ιουνίου 2012 και 6 Μαίου 2012 , εγώ και αρκετοί συμπολίτες μου, εξαπατηθήκαμε και λάβαμε μέρος σε εκείνες τις κατοχικές και παράνομες εκλογές που είχε στήσει με δόλιες διαδικασίες ο εχθρός και κατακτητής της πατρίδος μας .Οι οποίες μαλιστα συμφωνα με τα πραγματικά περιστ......κ.λ.π......).Καταγγέλουμε μεσα σε αυτο το δικογραφο τις ενοπλες δυναμεις για εσχατη προδοσια και με αυτο τον τρόπο πράττουμε το καθήκον μας οπου εγγράφως ενεργοποιουμε το αρθρο 120 του συνταγματος και προχωρουμε νομιμα πλέον στην εφαρμογήτου ,ζητωντας παράλληλα με το ίδιο δικόγραφο τον οπλησμο και το εθνόσημο απο τις υπο κατοχη πλέον Ελληνικές Ενοπλες δυναμεις . ........................................._____________Με τούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου την οποία εχουμε ηδη πανω απο 12.500 πολίτες καταθέσει , ή με κάποια άλλη ανάλογη αυτής ,απο σήμερα καταθέουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στην εισαγγελια μεσω του αστυνομικου τμηματος της περιοχης μας .. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..

    ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120

    η συνεχεια στο αρθρο σας εδω

    Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

    ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΝΥΧΤΑ Ο «ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» – ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.