Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

REUTERS: ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ .ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ .ΤΟ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ;;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ.

Απο iefimerida.gr.
Μια αποκάλυψη-βομβα για την Ελληνική οικονομια κάνει το πρακτορείο Reuters  υποστηρίζοντας ότι  η έκθεση  που θα συνταχθεί από την Τρόικα ενδέχεται να δοθεί στη δημοσιότητα μετά τις αμερικανικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Ωστόσο πηγές της Τρόικα ανέφεραν πριν από λίγο ότι «το άρθρο του REUTERS δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα», διαψεύδοντας κατηγορηματικά το σχετικό δημοσίευμα.
Το πρακτορείο επικαλείται αξιωματούχους και διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
οι οποίοι μιλώντας ανωνύμως υποστήριξαν ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θέλουν να αποφύγουν πιθανό «σοκ» στην παγκόσμια οικονομία πριν τις αμερικανικές εκλογές. Με λίγα λόγια προεξοφλούν αρνητική έκθεση  που θα μπορούσε να έχει δραματικές επιπτώσεις παγκοσμιως.

Αρχικώς, οι πιστωτές της Ελλάδας είχαν προγραμματίσει να συντάξουν και να κοινοποιήσουν την έκθεση με τα συμπεράσματα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας τον Οκτώβριο, ενδεχομένως και πριν την συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης η οποία θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου. Αν όμως, οι πληροφορίες του πρακτορείου επιβεβαιωθούν τότε τα δεδομένα για την Ελλάδα αλλάζουν δραματικά καθώς πάει πίσω όλο το πακέτο που θα φέρει την δόση των 31,5 δισ. ευρώ με τις ανάλογες συνέπειες για την οικονομία.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.