Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αγωγή κατά Άννας Παναγιωταρέα για συκοφαντική δυσφήμηση.
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΣ ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ. ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Ζητείται η καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ, η οποία θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.
Με αφορμή την συκοφαντική επίθεση της Άννας Παναγιωταρέα από τις στήλες του Ελεύθερου Τύπου, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε αγωγή κατά της δημοσιογράφου και της εφημερίδας. Το επίμαχο υβριστικό κείμενο έχει ως εξής:
« …Όποιος άκουσε τον παραλογισμό του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής- ωρυόμενος κατά του έντιμου και ικανού υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια τον είπε «εκπρόσωπο εβραϊκών συμφερόντων ως δικηγόρο των Ρότσιλντ» καταλαβαίνει ότι διακατέχεται από ψυχοπάθεια η οποία εκτρέφεται από άρρωστη μήτρα που δεν έχει σχέση με την ελληνική παιδεία, τις ελληνικές παραδόσεις, το χριστιανικό ήθος. Είναι καταγγελίες με τις οποίες στάλθηκαν στα κρεματόρια χιλιάδες αθώοι…»  .
Και ακολουθεί το αιτιολογικό της αγωγής: Επειδή από το παραπάνω δημοσίευμα υπήρξε βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου τόσο ως φυσικού προσώπου, επιστήμονα και επαγγελματία, όσο και με την ιδιότητα του εκπροσώπου τύπου του πολιτικού φορέα  και ως εκ τούτου δικαιούμαι να αναζητήσω χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστην, πρέπει δε οι εναγόμενοι σε ολόκληρο έκαστος να υποχρεωθούν να  καταβάλουν το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ (300.000)  αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, ποσό που θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στη χρηματοδότηση των κοινωφελών δράσεων της Χρυσής Αυγής.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Κασιδιάρη εύγε, δώστους να καταλάβουν τα λαμόγια ότι δεν συκώνει άλλο. Και λίγα τους παίρνεις, Αγόρι μου είσαι πρώτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.