Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ "ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ


ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Απο iefimerida
Μια ηλεκτρονική καμπάνια κατά της δράσης της Χρυσής Αυγής έχουν ξεκινήσει οι χρήστες του avaaz.org, της ιστοσελίδας που οργανώνει εκστρατείες μέσω του διαδικτύου.

«Ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες του κόσμου, σας ζητάμε να ξεκινήσετε δικαστική έρευνα για τις δραστηριότητες της ΧΑ. Την επαύριο της φασιστικής επίθεσης εναντίον μεταναστών μικροπωλητών, το κατεπείγον του αιτήματός μας είναι εμφανές. Πρέπει να δράσουμε τώρα πριν υπάρξουν κι άλλα θύματα και η Ελλάδα πέσει στα χέρια του νεοναζισμού» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το κείμενο της ηλεκτρονικής καμπάνιας αναφέρει τα εξής:


«80 χρόνια μετά την άνοδο του Χίτλερ, η Ελλάδα παρασυρεται στην δίνη του ναζισμού – πρώτη φορά ένα νεο-ναζιστικό κόμμα κερδίζει 18 έδρες στην Βουλή, μετανάστες καταδιώκονται και μαχαιρώνονται στον δρόμο, αριστεροί και ομοφυλόφιλοι ξυλοκοπούνται από τάγματα εφόδου με την συνενοχή της αστυνομίας και την ανοχή της κυβέρνησης. Ο Μιχαλολιάκος καυχιέται ανοιχτά: «Αν χρειαστεί λερώνουμε τα χέρια μας, αν χρειαστεί δεν είμαστε δημοκράτες. Για την πατρίδα. Γιατί πάνω από όλα είναι η πατρίδα και ούτε οι θεσμοί ούτε τίποτε άλλο». Αυτές οι δράσεις πολλαπλασιάζονται κάθε μέρα και γι’ αυτό χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων για να πείσουμε τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Ευρώπης να αναλάβουν δράση.

Ζητάμε δικαστική έρευνα για την δράση της Χρυσής Αυγής. Οι πράξεις της είναι ρατσιστικές, αντι-δημοκρατικές και παράνομες και ο λόγος της σπέρνει το μίσος. Ο αρχηγός της έχει καταδικαστεί και φυλακιστεί για ακροδεξιά τρομοκρατία την δεκαετία του 1970, ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος επιτέθηκε σε βουλευτές αριστερών κομμάτων σε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση εκκρεμούν και δεν συνελήφθη ποτέ ενώ εκκρεμεί σε βάρος του δίκη για οπλοχρησία. Υποψήφιοι και μέλη της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται για σοβαρά κακουργήματα όπως φόνος και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Η φασιστική δράση της Χρυσής Αυγής εξακολουθεί και κλιμακώνεται με την ανοχή της Ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάθε μέρα έρχονται στο φως καταγγελίες και αναφορές στα ΜΜΕ για εγκλήματα μίσους εναντίον μεταναστών που ποτέ δεν ερευνώνται. Ο εκφοβισμός και το μίσος είναι καθημερινότητα για μας. Πρέπει επιτέλους οι πράξεις τους να ερευνηθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.