Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αλληλεγγύη στους Έλληνες: Μεγάλη προσέλευση ανέργων Ελλήνων στα γραφεία Χαλκίδας.

 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ANTINEWS ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΥΡΙΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
 
Το νεοσύστατο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας Ελλήνων της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας παρουσιάστηκε στους δεκάδες ανέργους που προσήλθαν στα γραφεία της Χαλκίδος το απόγευμα της Κυριακής. Η δημιουργία του επιβλήθηκε από τους ίδιους τους μακροχρόνια άνεργους συντοπίτες μας, που έρχονταν αυτοβούλως στα γραφεία μας μετεκλογικά ζητώντας τη συνδρομή μας στην εύρεση οποιασδήποτε εργασιακής απασχόλησης. Και επισπεύθηκε από την απελπιστική κατάσταση που αντικρύζαμε, επισκεπτόμενοι άπορες ελληνικές οικογένειες για διανομή τροφίμων.

Οι άνεργοι συμπατριώτες μας ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα των επαφών μας με επιχειρήσεις της περιοχής μας, για την προθυμία πολλών εργοδοτών να αντικαταστήσουν σταδιακά τους αλλοδαπούς απασχολούμενους με Έλληνες και για τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων θέσεων εργασίας. Επίσης, ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες προσωρινής απασχόλησης σε εποχιακές αγροτικές εργασίες (όπως τη συγκομιδή ελιάς). Ολοκληρώνοντας, αναλύθηκε το σκεπτικό μας και αναφέρθηκαν οι αντιδράσεις των σπεκουλαδόρων "εργατοπατέρων" της περιοχής μας σε αυτό. 
 
Μαζικά εγγράφηκαν οι παρευρισκόμενοι στο μητρώο του Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας Ελλήνων και το πλέον ενθαρρυντικό ήταν ότι μεγάλο μέρος τους εκδήλωσε ενδιαφέρον ενεργοποίησης στο Κίνημά μας, ώστε να επεκταθούν οι δραστηριότητές μας, βοηθώντας περισσότερους Έλληνες. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο περισσότερα μπορούμε να κάνουμε.

Ενεργοποιηθείτε στις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ελάτε στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.