Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ειρωνικά σχόλια για τον Γέροντα Παΐσιο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Τατσόπουλο.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΣΕ ΡΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

Στο θέμα της ημέρας, τη σύλληψη για την υπόθεση του γέροντα Παΐσιου αναφέρθηκε μέσω του Facebook ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος χρησιμοποίησε ειρωνικούς τόνους και προς τον γέροντα αλλά και προς αυτούς που τον πιστεύουν και τον θαυμάζουν.
Ο Π. Τατσόπουλος γράφει στο status του:

«Γύρω από τον Γέροντα Παϊσιο -τι είπε, τι δεν είπε, τι εννοούσε με όσα είπε, τι εννοούσε με όσα δεν είπε- στήθηκε μια ανθηρή μακρόβια μπίζνα που άδειασε τις τσέπες πλείστων όσων αφελών, γέμισε τις τσέπες ολίγων ξετσίπωτων επιτήδειων και πυροβόλησε τη νοημοσύνη όλων. Για αυτό το πρωτοφανές μεταδικτατορικό σκάνδαλο, συγκρίσιμο μονάχα με το "Νερό του Καματερού" και την "Αθανασία του Αιγάλεω", κανένας εισαγγελέας δεν συγκινήθηκε. Τα αντανακλαστικά του Νόμου λειτούργησαν μονάχα όταν μια χιουμοριστική ιστοσελίδα κατέδειξε το μέγεθος του τσαρλατανισμού, με αποκορύφωμα την υιοθέτηση από τους τσαρλατάνους ενός "θαύματος" του Γέροντα που η ίδια η ιστοσελίδα κατασκεύασε. Με άλλα λόγια; Κάποιος τόλμησε να ξεφωνίσει τους απατεώνες και αντί να μπαγλαρώσουν τους απατεώνες, μπαγλαρώσαν εκείνον που τους ξεφώνισε».

5 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΗΛΩΝΕΙ

    ΤΕΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to kako mpanta polemaei to kalo alla pite ston kirio bouleuti to oti einai ADIKO kai ATIMO emeis oi zontanoi na katigoroume enan geronta pou einai nekros .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο τατσοπουλος ειναι ακροαριστερος με ολη την εννοια....αθεος και φυσικα πιστη δεν εχει πουθενα αρκει το τομαρι του να περναει καλα....Ας αφησει τον Παισιο εκει που ειναι και ας κοιταξει να σωσει το δικο του τομαρι(αν μπορεσει να το κανει).....ειδαμε και τον εν λογο τυπο ,τι ελεγε στο ντοκυμαντερ του ΣΑΚΙ για το 1821 ...παραχαραξη την ιστορια του γεννους των ελληνων, αυτο ειναι αποδειξη ποσο μισει τους ελληνες και τους πολεμαει! τα ευσημα σε αυτους που τον εβαλαν στην βουλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρούφα τό...αυγό σου μπούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΕ.......ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ....ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.