Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ "ΕΓΕΡΘΗΤΙ" ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ "ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΣAI ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ" ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ


Προσβλήθηκαν οι (άλλοι, οι «σοβαροί» ντε…) δημοσιογράφοι, λένε, από το..
«εγέρθητι» του «Καιάδα» της Χρυσής Αυγής . Και να οι «πύρινες» ανακοινώσεις από την ΕΣΗΕΑ του Τρίμη (που δεν έχει ποτέ προσβάλει με…ΙΟΥΣ τους Έλληνες) και η ΠΟΕΣΥ.
Τσ, τσ, τσ… Τι λες, ρε παιδί μου!
Δεν είδα, όμως, καμιά ανακοίνωση από τους δημοσιογράφους «μας» για εκείνο το «δεν γ@μιέσαι πρωί – πρωί» του Πάγκαλου προς ρεπόρτερ καναλιού, πριν από ελάχιστα χρόνια.

Ούτε μια κουβέντα δεν είπαν τότε, οι ευκόλως προσβεβλημένοι τώρα από την Χρυσή Αυγή… Μούγκα στη στρούγκα οι «δημοκράτες μας» δημοσιογράφοι.
Επίσης, τα μέλη της ΕΣΗΕΑ δεν προσβάλλονται όταν έχουν συναδέλφους που βρίσκονταν στο pay roll του Άκη, του Σάκη και του Μάκη. Όχι, γιατί ο Άκης (ο Σάκης και τα άλλα παιδιά είναι «προοδευτικά» και «αριστερά»)…
Στο κάτω- κάτω, τι είναι πιο επικίνδυνο και φασιστικό για τον ελληνικό λαό; Το «εγέρθητι», ή το «ο κόσμος δεν πεθαίνει κιόλας», ή ακόμη το «θα γίνει μακειλειό αν πειραχθεί ο ΓΑΠ»; Τον οποίο κύριο τον βάλαμε και πάλι στην Βουλή για να μας ξανασώσει!
Τελικά, στη «δημοκρατία» μας και η ευθιξία είναι επιλεκτική…

taxalia.blogspot

4 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που δε θέλοπυν να καταλάβουν οι Έλληνες πολιτικοί , ή που προσπαθούν να μην το λένε γιατί δεν τους συμφέρει , είναι οτι ο Έλληνας δεν ψήφισε Χρυσή Αυγή για να καταδικάσει απλά την πολιτική του μνημονίου ή για να στείλει απλά ένα μήνυμα αντίδρασης!
    Σίγουρα το ξέρετε αλλά θα το πώ και άλλη μία αφορά απο εδώ για να μπεί καλά στο μυαλό όσων σούργελων πολιτικών κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.Ο Έλληνας ψήφισε Χρυσή Αυγή γιατί είναι αποδεδειγμένο και απο τα γεγονότα , και απο τους ίδιους τους πολιτικούς που το ομολογούν, και απο τους Ευρωπαίους που το επιβεβαιώνουν : οι πολιτικοί ρήμαξαν τον τόπο και έκλεψαν όχι μόνο ολόκληρο τον πλούτο μιας χώρας αλλά έκλεψαν ακόμα και αυτό το μέλλον της, υποθηκεύοντας το μελλοντικό Ακαθάριστο Εθνικό Προιόν της πατρίδας σε χρέη για πολλές γενεές.
    Αλλά φυσικά δεν είναι μόνο αυτό.Οι πολιτικοί με την ψήφιση νομοσχεδίων στο πέρασμα των τελευταίων ετών διέλυσαν και ηθικά τη χώρα πολεμώντας κάθε θεσμό που προσφέρει ήθος στον Έλληνα όπως τη διαγραφή του Θρησκεύματος απο την ταυτότητά του, τον πόλεμο κατά της θρησκείας του με μία άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Εκκλησίας, τον πόλεμο κατά της ιστορίας του με μια επίθεση άνευ προηγουμένου κατα των σχολικών βιβλίων με στόχο την αλλοίωση της ιστορίας του (παράδειγμα η σφαγή της Σμύρνης που την αναφέρουν ως....συνωστισμό).
    Την ίδια ώρα που όλα αυτά τα χρέη πνίγουν την πατρίδα, όλοι αυτοί που δημιούργησαν τα χρέη αλλά και την ηθική διάλυση της χώρας βγαίνουν με άπειρο θράσος στη τηλεόραση να λένε "μαζί τα φάγαμε"!
    Για όλα αυτά τα εγκλήματα ο λαός είπε ΤΕΛΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.Δεν στέλνουμε μήνυμα διαμαρτυρίας , στέλνουμε τη Χρυσή Αυγή στη βουλή όχι απλώς για να πει ΕΓΕΡΘΗΤΗ σε αυτούς που επιτέθηκαν τόσο ύπουλα στο Ελληνικό Έθνος.Το ΕΓΕΡΘΗΤΗ είναι μόνο η αρχή του δικαίου.Τη στείλαμε για να συστήσει δικαστήριο και να τους δικάσει όλους έναν έναν και να τους βάλει στη φυλακή ως έσχατους προδότες.
    Σας φαίνεται υπερβολικό το ΕΓΕΡΘΗΤΗ ;Εμάς μας φαίνεται πολύ λίγο για όσα εγκλήματα έχετε κάνει.Μας φαίνεται ασήμαντο μπροστα στις αυτοκτονίες τόσων Ελλήνων που τους φέρατε στην απόγνωση και θα σας το λέμε ξανά και ξανά μέχρι να το ακούτε ακόμα και στον ύπνο σας για να σας γίνει εφιάλτης.
    Μας αφαιρέσατε το θρήσκευμα απο την ταυτότητα μετατρέποντάς την σε έγγραφη ομολογία άρνησης της πίστεως.Φέρατε σε σημείο την Εκκλησία να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης για αυτό το θέμα.Δεν έχουμε πια ταυτότητα και δεν μπορούμε να συναλλασόμαστε με την κοινωνία γιατί χωρίς ταυτότητα δεν μας αναγνωρίζει κανείς.Μας κάνατε ξένους μεσα στην ίδια μας την πατρίδα.
    Κάνατε τον κόσμο να αυτοκτονεί απο την απελπισία και τη φτώχεια.
    Πολεμήσατε με λύσσα κάθε τι Ελληνικό και άγιο που έχει ο Έλληνας.
    Για όλα αυτά και για άλλα πολλά θα πώ και εγώ μαζί με αυτόν τον αληθινό Έλληνα που το είπε στο βίντεο : ΕΓΕΡΘΗΤΗ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    Και αν πήρε 7% η Χρυσή Αυγή σε αυτές τις εκλογές, να μην ξεχνάτε οτι υπάρχει και ένα 35% αγανακτισμένων που δεν ψήφισαν γιατί αηδίασαν να πάνε ακόμα και στην κάλπη.Τώρα που βλέπουν οτι Χρυση Αυγή σημαίνει δικαιοσύνη θα πάνε και θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές πατριωτικά και θα την κάνουν πρώτο κόμμα.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διευκρινίσεις: Οι φασίστες που υποστηρίζετε δεν έχουν καμια σχεση με τον πατριωτισμό εκτός αν είσαι γερμανός ναζί.
    Μην μπερδεύετε τον Κολοκοτρώνη, σύμφωνα με τις πολιτικές σας πεποιθήσεις θα τον προδίδατε και θα τον κλείνατε στο μπουντρούμι ως φιλοβασιλικοι και ακροδεξιοι.
    Αν αγαπάτε την πατρίδα σας τουλάχιστο κάντε το με σωστά χωρίς να μισείτε τους λάθος ανθρώπους. Το να είναι κανείς βλάκας συγχωρείται - ανιστόρητος και αδιάβαστος όχι.
    Αν πράγματι είχατε διαβάσει θα ξέρατε και ελληνικά. Το γαμιέσαι είναι με αι. Το γαμιέστε με ε. Ψάξτε το γιατί. Ή τουλάχιστο εσύ που συνέταξες το άρθρο κάνε μια σωστή αντιγραφή από τον τίτλο στο youtube














































































    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτο να το αφησεις να το κρινω εγω ,αλλοι προδιδουν τους ηρωες που πολεμησαν για την ελευθερια της πατριδος με την απαξιωση των εθνικων συμβολων.
      Θα ηθελα να μου πεις ποιους μισουμε λαθος οπως λες.
      Να μην παραλειψω να σε ευχαριστησω για την ορθογραφια ,δεν γραφω και συχνα την συγκεκριμενη λεξη και εκανα λαθος,εσυ που πιθανως να την γραφεις συχνα καταλαβες αμεσως την διαφορα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.