Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.


Κατά της Χρυσής Αυγής έστρεψε τα «βέλη» του από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Έχει φτάσει σε τέτοια κατάσταση ο κόσμος, ώστε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού, δυστυχώς -με όλα τα γράμματα κεφαλαία- να απευθύνεται σε ναζί» είπε ο κ. Καρατζαφέρης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Πάρκο του Ελληνικού και το Πρόγραμμα «Ήλιος».

«Έψαξα σήμερα λίγο το θέμα και είδα ότι 15 εξώφυλλα του περιοδικού του κόμματος αυτού φιλοξενούν το Χίτλερ, το Γκέμπελς, το Ρούντολφ Ες, τη 'σβάστικα που μας οδηγεί'. Εκεί φτάσατε τα πράγματα, σε αυτήν την εσχάτη προδοσία, αυτά τα ακραία κόμματα να αποτελούν λιμάνι για τον απελπισμένο κόσμο», πρόσθεσε επιτιθέμενος σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στην επικείμενη παρέλαση, λέγοντας ότι «έχουμε φτάσει να συναγωνίζεται η Αριστερά και οι ακραίοι ναζιστές για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη 'μαγκιά' στις παρελάσεις».

«Θα συμφωνήσω μαζί μας ότι τα ακραία στοιχεία δεν έχουν θέση εδώ μέσα», απάντησε ο παριστάμενος υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επιρρίπτοντας όμως ευθύνες και σε κάποια κόμματα που σήμερα ενώ βρίσκονται στη Βουλή δεν λένε την αλήθεια ούτε και τα πράγματα με το όνομα τους και τη μία λένε το ένα και την άλλη το άλλο.

iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΟ : ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧH ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

5 σχόλια:

  1. ΞΕΧΑΣΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ
    Α ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2002. ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ. ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην θεσσαλονικη ειναι τελειωμενος
    το 80% απο αυτους που τον ψηφισαμε
    στηριζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "εσχάτη προδοσία" Καρατζαφέρη , δεν ταυτίζεται με τους εθνικιστές που πάνω απ΄ όλα βάζουν την πατρίδα , αλλά με τους προδότες , λόχου χάρη σαν την αφεντιά σου , που υπέγραψες μνημόνιο μαζί με τους άλλους ανθέλληνες - εκτελεστές του Ελληνικού λαού . Κούνα λίγο το κεφάλι σου μήπως συνέλθεις και μάζεψε δυνάμεις για να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τα νέα ποσοστά που θα δώσουν οι κάλπες της 17 Ιουνίου 2012 . Προδότη και Προπαγανδάκια της δεκάρας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.