Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Επιχείρηση σκούπα.
Μεγάλη επιχείρηση σκούπα ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας που αποβλέπει σε δύο στόχους: Πρώτον την αναβάθμιση του κέντρου της πρωτεύουσας και δεύτερον στην απομάκρυνση από εκεί παράνομων μεταναστών. Την ίδια ώρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ξεκινά να...
κάνει δηλώσεις για τη δημιουργία των κέντρων πρώτης υποδοχής σε ολόκληρη τη χώρα στα οποία και θα...
οδηγούνται οι παράνομοι μετανάστες.

Με αφορμή τη δημιουργία των κέντρων αυτών υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από κατοίκους των περιοχών στις οποίες δημιουργήθηκαν, κυρίως γιατί οι ίδιοι δεν θέλουν στις περιοχές τους να μεταφέρονται αλλοδαποί.

Έφοδος της Αστυνομίας σε εταιρείες που χρησιμοποιούν λαθρομετανάστες εργαζόμενους.

Μετά από ελέγχους που έκανε η Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) σε βιοτεχνίες φασόν, αποκαλύφθηκε ότι διακινούν μεγάλες ποσότητες έτοιμων ενδυμάτων, χωρίς παραστατικά, ενώ απασχολούν δεκάδες ανασφάλιστους και παράνομους...
στη χώρα αλλοδαπούς.
Σε έφοδο της Υπηρεσίας, με τη βοήθεια αστυνομικών, παρουσία εισαγγελέα και με τη συμμετοχή ΣΕΠΕ και ΣΔΟΕ, διαπιστώθηκε ότι:

- Τρεις επιχειρήσεις στα Κάτω Πατήσια απασχολούσαν 62 ανασφάλιστους λαθρομετανάστες, που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων.

- Επιχείρηση- βιοτεχνία φασόν στη Νέα Ιωνία απασχολούσε 20 ανασφάλιστους λαθρομετανάστες, που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν, επίσης, στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων.

Σε όλες τις επιχειρήσεις επιβλήθηκαν αρχικά πρόστιμα άνω των 10.000 ευρώ.

http://egersis2.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.